Berezinai jauns partneris (19)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā dziedātāja Sabīne Berezina, kas pēc šova «OKartes skatuve» noslēguma priecājās par atgriešanos pie sava skatuves kolēģa Rassela jeb Ruslana Kuksiknoviča, nu atradusi jaunu dueta partneri – 15 gadus veco Rihardu Bērziņu, vēsta portāls «Kas Jauns».

Sabīne Berezina nesen mainīja imidžu, no brunetes pārtopot par rudmati. Mūziķe neslēpj, ka šis ir jaunām lietām bagāts laiks arī radošajā dzīvē. Kā atzīst Sabīne, vasaras līdz šim lielākais notikums esot kopīgas dziesmas iedziedāšana ar jauno talantu, 15 gadus veco Rihardu Bērziņu.

Dziesmā «Tavs skatiens» Sabīne iejutusies hip-hop dziedātājas lomā, piešķirot dziesmai efektīgu un enerģisku noskaņu. Dziesmā jaunieši aicina visus izbaudīt vasaras burvību, iztrakoties, izballēties, un, protams, iemīlēties.

Rihards Bērziņš ir vairāku Latvijas un starptautisku jauno izpildītāju konkursu laureāts, tādēļ Sabīne Berezina atzīst, ka jūtas ļoti pagodināta dziedāt kopā ar lieliskās balss īpašnieku, un spriež, ka nākotnē, pilnīgi iespējams, abu sadarbība vainagosies ar vēl kādu kopīgu singlu.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu