Midltone gatava nakšņot Londonas ielās (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Lielbritānijas prinča Viljama sieva - Kembridžas hercogiene Keita Midltone - nakšņos Londonas ielās, labdarības kampaņas ietvaros pievēršot uzmanību galvaspilsētas neveiksmīgajai cīņai ar bezpajumtniekiem.

Televīzijas personība Liza Maksvela atklāja, ka Kembridžas hercogiene solījusi «par katru cenu» piedalīties «Sleep Out» kampaņā. «Viņa man jautāja par gulēšanu ārā, un es atbildēju, ka ņemšu viņu līdzi, kad nākamreiz to darīšu,» sacīja 48 gadus vecā Maksvela.

Princis Viljams ir patrons labdarības organizācijā «Centrepoint», kura cenšas nodrošināt gados jauniem bezpajumtniekiem labāku nākotni. «Viņš to ir darījis. [Midltone] teica, ka labprāt piedalīsies,» teica televīzijas seja.

Princis Viljams, kura māte princese Diāna arī bija organizācijas patronese, Ziemassvētku laikā 2009.gadā kāda Londonas tilta tuvumā nakšņoja ar bezpajumtniekiem.

Ārzemju mediji ziņoja, ka tonakt princi gandrīz notriekusi ielu tīrāmā mašīna.

«Viņš bija apņēmies to darīt, jo bija organizācijas patrons,» teica «Centrepoint» vadītājs Seji Obakins. «Viņš vēlējās pievērst uzmanību problēmai un labāk saprast, ar ko bezpajumtniekiem nākas saskarties.»

Pēc karaliskajām kāzām Midltone kļuva par vairāku britu labdarības organizāciju aizbildni. Viņa ir Britu nacionālās portretu galerijas, labdarības organizācijas «Action on Addiction», Austrumanglijas bērnu paliatīvās aprūpes slimnīcu un mākslas labdarības organizācijas «The Art Room» patronese.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu