Andris Ērglis gatavojas 30. jubilejai (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Dziedātājs Andris Ērglis (29) skolēnu vasaras brīvlaikā daudz laika pavada kopā ar savu vecāko meitu Esteri. Tētis ar meitu ieradās arī uz brīvdabas muzikālās komēdijas «Teic, kur zeme skaistākā...» mēģinājumu. Andrim šajā izrādē jāatveido nosvērta un harmoniska dārznieka loma.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Andris Ērglis atzīst, ka meita Estere ir komunikabla un labprātīgi dodas līdzi tētim gan uz koncertiem, gan izrāžu mēģinājumiem. Raksturojot meitu, Andris teic, ka viņa ar lielu interesi vēro visus projektus, kuros tētis iesaistās. «Viņa jau pieradusi, ka esmu uz skatuves,» nosaka dziedātājs.

Andris atklāj, ka piedalīšanās muzikālajā komēdijā «Teic, kur zeme skaistākā...» viņam ir jauns izaicinājums, jo iepriekš viņš spēlējis mūziklos, bet tagad būs ne tikai jādzied, bet arī jārunā teksts. «Kā pilnvērtīgs aktieris būšu pirmo reizi,» bilst Andris.

Jaunajā brīvdabas izrādē spēlē arī Andra skatuves partnere Jāņa Lūsēna mūziklā «Sniega karaliene» - dziedātāja Ieva Sutugova. «Manai meitai Ieva ir ļoti liela draudzene. Turklāt meita pazīst vēl dažus aktierus no šīs kompānijas,» viņš skaidro.

Dziedātāja vecākā meita Estere šovasar pabeidza bērnudārzu un jau rudenī sāks mācības 1. klasē. «Tādēļ šovasar meitai ir jāatpūšas, un tā nu mēs abi vairāk varam pabūt kopā,» nosaka dziedātājs.

Andris Ērglis šīs vasaras brīvdabas komēdijas "Teic, kur zeme skaistākā..." meģinājumā
Andris Ērglis šīs vasaras brīvdabas komēdijas "Teic, kur zeme skaistākā..." meģinājumā Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Šajā vasarā Andris ar sava izpildītā hita «Ripoja akmens» autoru Jāni Strazdu sākuši darbu pie bērnu albuma «Cipariņi», kas taps kopā ar bērnu popgrupu «Momo». «Ir paredzēti arī koncertuzvedumi. Turklāt mani ir uzrunājis Valts Pūce piedalīties operetē,» viņš skaidro.

Taču vissvarīgākais notikums dziedātāja dzīvē ir 30. jubilejas lielkoncerts Liepājā, kas notiks 2013. gada 19. janvārī. «Jāsāk jau gatavoties 30. dzimšanas dienai. Tagad jau ļoti populāri, līdzko kādam māksliniekam ir apaļa jubileja, viņš to svin uz skatuves ar kolēģiem,» piebilst Andris Ērglis, atzīstot, ka pavisam drīz jau pievienosies trīsdesmitgadnieku pulciņam. «Protams, paliek mazliet dīvaini, iedomājoties, ka ieiešu ceturtajā gadu desmitā,» viņš nosaka.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu