Placēns nošāvis lidojošu vārnu (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Leģendārais Dailes teātra aktieris Gunārs Placēns, kuru «Sejas» sastapa topošās kinofilmas «Džimlai rūdi rallallā!» filmēšanas laukumā, par ziņu, ka dažās epizodēs nāksies šaut ar īstiem ieročiem, izskatījās iepriecināts.

Stāstot portālam «Sejas» savu pieredzi ar ieročiem, allaž omulīgais aktieris min piemēru no dzīves: «Pēc kara, kad man bija kādi četrpadsmit gadi, dzīvoju laukos, un toreiz visur apkārt mētājās ieroči, tā ka vienubrīd tiku pats pie savas šautenes. Un, kā gadījās, kā ne, reiz šaudoties nošāvu lidojošu vārnu! Pēc tam, kad redzēju, kā šī krīt zemē, vēl pats pabrīnījos...»

Taujāts, vai arī vēlākajos gados izdevies pašaudīties, Placēns brīdi prāto, tad teic - iespējams, padomju laikā viņam gadījies šaut kādā ar DOSAAF saistītā pasākumā.

«Tādēļ tas, ka mums filmēšanas laikā būs jāšauj, mani absolūti nebaida!» smaidot izsaucas sirmais aktieris, kurš zina, ka, pēc režisora ieceres, būs jāķeras pie īstiem ieročiem. «Ko tad tur baidīties - ņems un šaus!» smej Placēns.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu