Dohertijs devies uz rehabilitācijas klīniku (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Angļu mūziķis un aktieris Pīts Dohertijs devies uz rehabilitācijas klīniku Taizemē, lai cīnītos ar atkarību no kreka, kokaīna un heroīna.

«Pīters pametis ēku - ne gluži, drīzāk valsti, lai dotos uz rehabilitācijas klīniku Taizemē,» teikts otrdien publicētajā paziņojumā dziedātāja mājaslapā. «Pagājušonakt viņš pameta Hītrovu un šorīt jau būs ieradies Taizemē. Mēs vēlam viņam veiksmi. Viņš plāno turpināt darbu pie jaunām dziesmām nepacietīgi gaidītajam albumam.»

Rokgrupas «The Libertines» līderis ilgstoši cīnās ar narkotiku atkarību. Viņš vairākkārt sācis ārstēšanos, taču pilnīgi atbrīvoties no postošās atkarības vēl nav izdevies.

Narkotiku atkarības dēļ Dohertijs pēdējos gados vairākkārt piedzīvojis problēmas ar likumu, kā arī pagājušā gadā vairākus mēnešus pavadīja cietumā par kokaīna glabāšanu.

Dziedātājs jau aprīlī paziņoja par plāniem iestāties rehabilitācijas klīnikā. «Acīmredzot ir jāsasniedz visu laiku zemākais punkts. Pirms tu patiešām padodies. Man vēl tāls ceļš ejams,» tolaik stāstīja mūziķis.

33 gadus vecais Dohertijs ieraksta otro soloalbumu. Šonedēļ internetā tika ievietotas divas dziesmas no gaidāmā ieraksta - «Siberian Fur» un «Down For The Outing».

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu