Latviešu vijolniece sapņo par ciematiņu Toskānā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lieliskā latviešu vijolniece Vineta Sareika, kuras vijoļspēle šonedēļ iepriecina japāņu klausītājus, atklāj - pēc tam, kad pērnvasar aizdegusies viņas čigānisko svārku apakšmala, viņa vasarā pārmetusies uz pūkainiem šortiņiem. «Jebkurā gadījumā apģērbam jābūt ērtam,» smej mūziķe.

TOP vieta Latvijā vai pasaulē

Viennozīmīgi tās ir manas mājas Jūrmalā! Vienīgā vieta uz pasaules, kur var aizšmaukt prom no visiem kreņķiem un pienākumiem un oficiāli izslēgt kompi un telefonu, aizbildinoties ar to, ka nav zonas. Daudzi arii notic! :)) Nekas nav salīdzināms ar to sajūtu - būt pie saviem cilvēkiem, vienkārši dīkdieņot pa dārzu, izliekoties, ka daru kaut ko vērtīgu, bet īstenībā tikai mammai maisoties pa kājām!

Tā ir arī vienīgā vieta pasaulē, kur es ar tīru sirdsapziņu un pat zināmu interesi varu iegrimt kādā ne pārāk dziļā seriālā TV, vienlaikus mielojoties ar kartupeļu pankūkām!

TOP vasaras ēdiens

Vijolniece Vineta Sareika Lielās mūzikas balvas 2011 ceremonijā Latvijas Nacionālajā operā
Vijolniece Vineta Sareika Lielās mūzikas balvas 2011 ceremonijā Latvijas Nacionālajā operā Foto: LETA

TOP vasaras hobijs

Noteikti atrasties kaut kur pie ūdens! Peldēties, braukt ar laivām, airēt tā, ka nākamās trīs dienas vairs nevar vijoli paspēlēt, braukt ar ūdens moci vai arī vienkārši nodarboties ar dārzkopību (bet tas parasti man apnīk pēc pirmajām 40 entuziasma pilnām minūtēm...)

TOP vasaras apģērbs

Pēdējo vasaru aktualitāte bija gari čigānu tipa svārki, bet, kopš pagājušajā vasarā apakšējā mala pēkšņi aizdegās, esmu pārmetusies uz pūkainiem šortiņiem! Jebkurā gadījumā tam ir jābūt kaut kam ērtam.

TOP vasaras transportlīdzeklis

Laikam jau divritenis. Bet, kopš es dzīvoju Antverpenē, tas vairs nav tikai mans VASARAS top transportlīdzeklis! Tur bez divriteņa dzīve vispār nav iedomājama!

TOP vasaras mūzika

Vecais labais latino ar «Poncho Sanchez» priekšgalā.

TOP vasaras atvaļinājuma pavadīšanas vieta

Otrā iespējamā vieta pēc Jūrmalas būtu kāds mazs ciematiņš Toskānā, jo Itālija ir mana sapņu zeme.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu