Ķesteris uz ballīti ierodas ar bārdu un tērpies pidžamā (23)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Dailes teātrī ar jestrām dejām un aktieru muzikālajiem priekšnesumiem tika noslēgta aizvadītā sezona un noteikti aizvadītās sezonas skatītāju mīlētākie aktieri. Par labāko aktrisi 2011./2012. gada sezonā skatītāji atzinuši Rēziju Kalniņu, bet labākā aktiera gods ticis Artūram Skrastiņam. Tiesa gan, Rēzijas vietā balvu saņēma viņas draudzene Ilze Rubiķe, bet Artūra balvu izņēma Ģirts Ķesteris, kurš uz balli ieradās ar bārdu un tērpies pidžamā.

Sezonas noslēguma balli Dailes teātrī vadīja atraktīvie aktieri – Lauris Dzelzītis un Intars Rešetins. Tādēļ ballītē dzirkstīja joki un asprātības Laura un Intara izpildījumā. Aktieru muzikālie priekšnesumi neatstāja vienaldzīgus ballētājus un deju placī nebija pat vietas, kur adatai nokrist.

Pēc aktieru koncerta tika pasniegtas balvas Dailes teātra skatītāju aptaujas uzvarētājiem. Līdzās Rēzijai Kalniņai kā labāko aktrisi skatītāji visvairāk minējuši arī Ilzi Ķuzuli-Skrastiņu, Indru Briķi, Vitu Vārpiņu, Ievu Segliņu un Kristīni Nevarausku, savukārt ar Artūru Skrastiņu vissīvāk konkurēja Ģirts Ķesteris, Intars Rešetins, Lauris Dzelzītis un Andris Bērziņš. Uz labākās izrādes godu pretendēja arī «Džons Neilands», «Amadejs», «Pirmā grēka līcis», «Marija Stjuarte» un «Es - Frīda Kalo», bet no aizvadītās sezonas izrādēm skatītāji anketās visbiežāk atzīmējuši mūziklu «Marlēna».

Skatītāju visaugstāk novērtētās izrādes režisors, kā arī labākā aktrise Rēzija Kalniņa un aktieris Artūrs Skrastiņš dosies kruīza ceļojumā Rīga - Stokholma – Rīga kādā no «Tallink» kruīza kuģu De Luxe kajītēm, baudot vakariņas kuģa zviedru galda restorānā un speciālas brokastis kuģa «a la carte» restorānā.

Kad tika apbalvoti labākie aizvadītās sezonas aktieri, kuri tā arī nepagodināja pasākumu ar savu klātbūtni, Intars Rešetins atzina, ka nākamajā sezonā, balsojot par saviem iemīļotākajiem aktieriem, skatītājiem jāatceras, ka teātrī bez Rēzijas un Artūra, ir arī citi aktieri.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu