Līgo Rīgā, Līgo visā Latvijā! (67)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar visā Latvijā tiek atzīmēti Līgo svētki! Tad nu arī lūkojam, kur un kas notiks Līgu, atvaino, Jāņu naktī... Saulīte mūs šajos svētkos nelutina, tomēr svinēt latvieši māk! Lai laba mūzika, gards alus un siers, kā arī lielisks noskaņojums!

Laipni lūgts TVNET izklaides un kultūras svētku ceļvedī un, kā vienmēr, esi aicināts komentāros pievienot vēl citu pasākumu aprakstus!

LĪGO PASĀKUMI RĪGĀ

«Līgosim krastmalā!»

23. jūnijā no plkst. 17 līdz 5 11. novembra krastmalā norisināsies pasākums «Līgosim krastmalā!». Tā norise būs sadalīta vairākās sētās.

Pušķošanās sētā no plkst. 17 līdz 20 notiks vainagu vīšana, rotaļas, danči un sadziedāšanās kopā ar folkloras kopu «Ceiruļeits».

Raimonds Pauls
Raimonds Pauls Foto: TVNET

Vakara sētā plkst. 23 uzstāsies grupa «Turaidas roze», pusnaktī uz skatuves kāps Latvijas Nacionālā teātra aktieru grupa «Greizais ratiņš», plkst. 1 uzstāsies Latvijas Nacionālā teātra aktieru ansamblis «Drama», bet plkst. 2 kantrī grupa «Sestā jūdze».

Rīta sētā plkst. 23 uzstāsies grupa «Musiqq», plkst. 00.10 grupa «PeR», plkst. 1 spēlēs DJ Roberts Lejasmeijers, plkst. 2 uzstāsies Liene Candy, bet plkst. 3 uz skatuves atgriezīsies DJ Roberts Lejasmeijers.

Ieeja pasākumā un arī sabiedriskais transports visā pilsētā bez maksas.

Līgo Dzegužkalnā

23. jūnijā no plkst. 20 līdz 5 Līgo pasākums notiks arī Dzegužkalnā Rīgā. Plkst. 20 sāksies svētku ieskandināšana un darbosies vainagu darbnīca kopā ar Iecavas jauniešu folkloras kopu «Tarkšķi», plkst. 21 būs skatāms Liepājas aktrišu folkloras kopas «Atštaukas» Jāņu uzvedums, plkst. 22.22 notiks ugunskura iedegšanas rituāls, plkst. 22.30 sāksies danči kopā ar viesiem no Viļņas un Tartu danču klubiem, plkst. 23 būs izbaudāma nākotnes zīlēšana un citas Jāņu tradīcijas, plkst. 23.20 sāksies rotaļas un danči kopā ar Rīgas Danču klubu, pusnaktī notiks Jāņu godināšana, plkst. 1 sāksies lustes kopā ar Rēzekenes tautas mūzikas kapelu «Dziga», bet plkst. 3 sāksies saullēkta gaidīšana kopā ar Rīgas kapelu «Hāgenskalna muzikanti».

Ieeja bez maksas.

LĪGO PASĀKUMI CITVIET LATVIJĀ

«Jāņi Cinevillā»

Foto: publicitātes

Biļetes «Statoil» DUS vai «Biļešu servisa» kasēs un bilesuserviss.lv.

«Jaunie Jāņi» Siguldā

Foto: publicitātes

Ieeja bez maksas.

«Latvija Līgo Līgatnē»

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu servisa» kasēs un bilesuserviss.lv.

Līgo Rēzeknē

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs un bilesuparadize.lv.

«Līgo Latgale» Līvānos

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu servisa» kasēs un bilesuserviss.lv.

Līgo Daugavpilī

Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: TVNET

Ieeja bez maksas.

«Lielās Līgo lustes Alūksnē»

Roja
Roja Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs un bilesuparadize.lv.

«Saldū svin Jāņus!»

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs un bilesuparadize.lv. Visām Līgām un Jāņiem, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, ieeja gan bez maksas!

«Latvija Līgo Bauskā»

Foto: publicitātes

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs un bilesuparadize.lv. Visiem Jāņiem un Līgām ieeja pasākumā bez maksas.

«Nāc un līgo Jēkabpilī»

23. jūnijā plkst. 22 Krustpils saliņā Jēkabpilī zaļumballē «Nāc un līgo Jēkabpilī» Jāņuguni iedegs un kopā ar pārējiem līgos aktieris Guntis Skrastiņš un grupa «No pusvārda». Krustpils saliņa ir viena no iecienītākajām jēkabpiliešu un pilsētas viesu atpūtas vietām. Tā ir arī lieliska vieta, kur baudīt Līgo svētku burvību, sagaidīt un pavadīt gada īsāko nakti. Līgošana uz salas Daugavā ir unikāla iespēja svinēt Līgo svētkus pie dabas krūts pilsētvidē! Līdzi jāņem groziņus, sieru un alu, labus draugus un visu, kas nepieciešams ērtai sēdēšanai zālītē un labai kopā būšanai Līgo vakarā.

Ieejas maksa Ls 2.

Līgo Mellužos Jūrmalā

23. jūnijā plkst. 22 Jāņu nakts balle notiks arī Jūrmalā – Mellužu estrādē. Tur muzicēs grupas «Tu La' Mōrs» (plkst. 22) un «Resgaļi» (plkst. 1).

Ieeja bez maksas.

Līgo Valmierā

23. jūnijā no plkst. 22 arī Valmieras estrādē notiks lustīga Līgo zaļumballe. Tās viesus priecēs muzikālā apvienība «Priekšnojauta» un DJ Ričs.

Ieeja bez maksas.

Līgo Saulkrastos

23. jūnijā plkst. 22 arī Saulkrastu brīvdabas estrādē notiks Līgo nakts balle, kurā uzstāsies grupa «Līgo kvintets» Raimonda Kalniņa vadībā. Par labu garastāvokli rūpēsies arī DJ Rudais.

Ieeja bez maksas.

«Alternatīvie Jāņi»

Foto: publicitātes

Ieeja bez maksas. Sīkāka informācija pa e-pastu box@leningrad.lv.

PAR VĒL CITĀM IZKLAIDES IESPĒJĀM VARI UZZINĀT TVNET PASĀKUMU AFIŠĀ UN NOTIKUMU SADAĻĀ. TĀPAT ESI AICINĀTS KOMENTĀROS IETEIKT VĒL KĀDU PASĀKUMU ŠAJĀ NEDĒĻAS NOGALĒ!

TVNET novēl priecīgu līgošanu!


Komentāri (67)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu