Šķiršanās Depam izmaksās 150 miljonus (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktierim Džonijam Depam (Johnny Depp) savai bijušajai sievai - franču dziedātājai un aktrisei Vanesa Paradī (Vanessa Paradis) nāksies maksāt 150 miljonus. Arī tad,ja viņi nav bijuši nekad precējušies!

Lai gan iepriekš tika vēstīts, ka abu šķiršanās pēc 14 gadu kopdzīves bijusi draudzīga, šobrīd izskatās, ka Depam tas var izmaksāt visai sālīti. Četrdesmit deviņus gadus vecajai zvaigznei

nāksies šķirties apmēram no 150 miljoniem mārciņu, lai nomaksātu savas civilsievas prasību alimentos. Tā ir vairāk nekā puse no 200 miljoniem, kurus pašlaik saņem aktieris.

«Ja pāris būtu precējies, Depa kundzei ir tiesības iesniegt prasību tiesā par 50% no vīra ienākumiem bērnu alimentiem un pabalstiem. Taču civillaulībā viss ir citādi,» skaidro Holivudas jurists Roberts Načšins. «Tiesvedība var būt ļoti dārga... Taču tie nebūs ikmēneša maksājumi - Deps nomaksās visu uzreiz!»

Foto: Reuters/Scanpix

Baumas par abu šķiršanos klīda jau sen. Tiesa, Deps to nekomentēja, savukārt Vanesa šādas runas noraidīja. Beidzamajā laikā prese rakstīja, ka pāris cenšas pārvarēt nesaskaņas, taču diemžēl tas nav izdevies.

Atgādināsim, ka abi kopā bija četrpadsmit gadus un ka abiem ir divi bērni: deviņus gadus vecais Džeks un 13 gadus vecā Lilija Roze.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu