Dāvids blakus Legantei rāda nepiedienīgus žestus (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Viesnīcas «Elizabete» vasaras terasē norisinājās krāšņa ballīte. Tās laikā profesionāla žūrija vērtēja konkursa «Ziedošā kurpe» radītos mākslas darbus, kā arī notika jaunā zīmola «Sin on the Beach» peldkostīmu modes skate. Pasākumā par jautrību gādāja slavenais modes mākslinieks Dāvids, kurš bija īpaši jautrā prātā un, sēžot žūrijas rindās blakus kādreizējai TV dīvai Dagmārai Legantei, rādīja dažādas ēverģēlības.

Pavisam nesen «Elizabete Hotel Zaļajā dārzā» tika atklāta «Ziedošo kurpju» izstāde, kurā savus apavus dārzniekam Matīsam Ozolam bija uzticējušas sabiedrībā zināmas dāmas – modes un stila eksperte Maija Silova, TV seja Ketija Dombrovska, uzņēmējas Agita Putāne, Aija Simsone un Gundega Skudriņa, kā arī aktrise Zane Vaļicka. Zanes apavu pāri var uzskatīt par ekskluzīvāko izstādes eksemplāru, jo tajās viņa tika kronēta par «Miss Latvija 92». Iedvesmojoties no esošās izstādes, viesnīcas «Hotel Elizabete» saimniece Dace Bunkusa aicināja pieteikt konkursam «Ziedošā kurpe» dažādos veidos apzaļumotas kurpes vai zābakus.

Konkursā pieteiktos darbus vērtēja profesionāla žūrija, kuras rindās bija arī kādreizējā TV dīva Dagmāra Legante un modes mākslinieks Dāvids. Viņš visu vakaru bija īpaši labā un pacilātā noskaņojumā. Viņš mutēja gan slavenās dāmas, kuras ieradās pasākumā, gan pēc tam, sēžot žūrijas rindās, jokoja un ampelējās uz nebēdu. Dāvids, kamēr notika oficiālās uzrunas, lika priekšā mutei papīra lapu, lai varētu iemalkot atspirdzinošu dzērienu un pēc tam parādīja gan vidējo pirkstu, gan citus žestus. Tiesa gan, modes mākslinieka blakussēdētāja Dagmāra neapmulsa, jo pieradusi pie Dāvida jokiem.

Konkursa labāko darbu apbalvošanas laikā risinājās arī Latvijas stilistes un dizaineres Annas Kustikovas zīmola «Sin on the Beach» peldkostīmu parāde.

Uz «Ziedošo kurpju» konkursa apbalvošanas ballīti ieradās sabiedrībā populāras dāmas – stiliste Dana Dombrovska, dejotāja Alise Kolosova, TV stila un modes eksperte Maija Silova, dejotāja Viola Abramova-Mailīte, žurnāliste Una Ulme-Sila, radiogeiša Ieva Adamss jeb Ieva Lejiņa, TV3+ «Zvaigžņu dienasgrāmatas» vadītāja Jeļena Gricuka, pasākumā bija arī kungi - kādreizējais iekšlietu ministrs Māris Gulbis, jauno mediju un sociālo tīklu eksperts Artūrs Mednis, uzņēmējs Valdis Kalnozols ar dzīvesbiedri, ekstravagantais modelis Jaroslavs Barišņikovs un citi.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu