Amerikāņu džeza zvaigzne ballītē Rīgā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Mūzikas un izklaides žurnāla «Figaro» viena gada jubilejas ballītes pirmais viesis bija amerikāņu džeza zvaigzne Pīters Eldridžs, kurš vēlāk tajā pašā vakarā Kongresu namā uzstājās kopā ar vokālo grupu «Framest», kas šogad pārstāvēs Latviju jauno izpildītāju konkursā «Jaunais vilnis».

Taujāts par savām izjūtām, amerikāņu džezmenis atzina, ka viņam ļoti patīk Rīga un ka visi rīdzinieki šķiet ļoti smaidīgi un pozitīvi noskaņoti cilvēki. Apsveicot žurnālu jubilejā, mūziķis izdevumam novēlēja ilgu mūžu un izteica savu sajūsmu par svētku torti, kas bija veidota kā žurnāla vāks. «Ļoti asprātīga ideja!» - tāds bija Eldridža vērtējums.

Par godu žurnāla "Figaro" gada jubilejai bija uzcepta ļoti garšīga torte
Par godu žurnāla "Figaro" gada jubilejai bija uzcepta ļoti garšīga torte Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Pasākumu apmeklēja arī citas sabiedrībā pazīstamas personas: izcilais pianists Vestards Šimkus ar savu saderināto - operdziedātāju Elīnu Volkmani, aktieris Gundars Āboliņš, Latvijas Radio kora diriģents Kaspars Putniņš, rakstnieks Otto Ozols, dziedātājas Aija Andrejeva un Māra Upmane-Holšteina, muzikoloģe Daiga Mazvērsīte, sabiedrības dāma Elita Drāke, žurnāla autori u.c.

Viesi baudīja garšīgo torti un vīnu, kā arī kavējās neformālās sarunās, lai pēc tam dotos klausīties Rīgas festivāla ietvaros notiekošo grupas «Framest» un Pītera Eldridža koncertu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu