Ķesteris atvaļinājumu baudīs ar mīļoto un bērniem (35)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Dailes teātra aktieris un TV3 skatītākā pašmāju seriāla «UgunsGrēks» dvīņubrāļu Leona un Fēliksa lomu atveidotājs Ģirts Ķesteris (46) šovasar baudīs mēnesi garu atvaļinājumu, kura laikā viņš vēlas pabūt kopā ar bērniem, veltīt uzmanību mīļotajai sievietei, kā arī ieviest dažādas korekcijas sava mājokļa iekārtošanā.

14. jūnijā TV3 rādīja populārā seriāla «UgunsGrēks» šīs sezonas noslēguma sēriju. Šobrīd seriāla varoņi jau bauda vasaras atvaļinājumu.

Viens no seriāla galvenajiem varoņiem Leons (aktieris Ģirts Ķesteris, kurš seriālā atveido arī Fēliksu) sarunā ar «Sejām» atklāj, ka filmēšana šobrīd jau noslēgusies un nākamās sezonas sērijas sāks filmēt jūlija beigās un augusta sākumā.

«Tagad brāļi Leons un Fēlikss var doties copēt. Man nebūt nav skumji, ka maniem atveidotajiem varoņiem sākušās vasaras brīvdienas. Es tikai priecājos, ka viņi varēs uzlādēties ar enerģiju nākamai sezonai,» par savu seriālā atveidoto varoņu gaitām prāto aktieris. Viņš arī nevar atklāt, vai nākamajā sezonā seriālā vēl redzēsim gan Leonu, gan Fēliksu. «Es kā Ģirts Ķesteris nekad neesmu ietekmējis seriāla notikumu secību,» viņš nosaka.

Aktieris norāda, ka, lai arī seriālam šobrīd ir vasaras atvaļinājums, viņam kā Ģirtam Ķesterim uguns un grēks nekad nebeidzas.

Ģirts Ķesteris ir viens no Latvijā pieprasītākajiem aktieriem
Ģirts Ķesteris ir viens no Latvijā pieprasītākajiem aktieriem Foto: TV3 publicitātes foto

Savukārt Dailes teātrī aktierim atvaļinājums sākas tieši Līgosvētkos 23. jūnijā. «Līgošu Kurzemes pusē, kur ir paredzēta koncertēšana. Jau nākamajā rītā būšu brīvs, un iestāsies lidojums,» viņš stāsta. Aktieris norāda, ka bez atvaļinājuma nevar, jo, neievērojot sevis mīlēšanas kodeksu, viņš noziegtos pats pret sevi un savu veselību.

Ģirtam atvaļinājums atvēlēts uz vienu kalendāro mēnesi. «Katram jau tā elpas ievikšana atvaļinājuma laikā savādāk izpaužas. Es gribu palasīt grāmatas. Gribu ieviest dažas korekcijas saistībā ar sava mājokļa iekārtošanu, šis tas ir padomā saistībā ar saviem bērniem un mīļoto sievieti. Ir ieplānots arī kāds muzikāls pasākums,» ar atvaļinājuma plāniem dalās aktieris. Viņš atzīmē, ka vasaras atvaļinājums jāpavada Latvijā, jo šepat ir gana koši un jauki. Tādēļ ziemā var sēsties lidmašīnās un doties meklēt siltāku laiku un sauli uz citām zemēm.

Rudens un ziemas sezonā Ģirtam Ķesterim ir pieblīvēts darba grafiks, jo viņš joprojām ir Latvijā pieprasīts aktieris. Taču viņš nosaka, ka kārtīgam vīrietim jāprot veiksmīgi saplānot savs laiks, un arī lielā aizņemtībā jāprot atrast pāris dienas, lai atjaunotu enerģiju.

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu