Spices šopinga festivāls Alpu gaisotnē (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Alpu kalnu zemes vilina ar savām jautrajām tradīcijām un izcilo kultūru. Vācu alus un šlāgeri, Vīnes valši un Mocarta skaņdarbi, futbola kaislības un pasaku tēli – to un citas bezmaksas izklaides un neticamas atlaides varēs izbaudīt Spices šopinga festivāla apmeklētāji no 13. līdz 15. jūnijam.

Spices šopinga festivāls ar izdevīgiem piedāvājumiem un plašu izklaides programmu ieskandinās aktīvo vasaras sezonu. Trīs dienas, no 13. līdz 15. jūnijam, tirdzniecības kompleksa Spice klienti varēs izmantot atlaides no 50% līdz 80%.

Alpu kalnu skaistumu lieliski parāda slavenā ģimenes filma Mūzikas skaņas. Tās populārākās melodijas šopinga naktī dziedās Knīpas un knauķi.

Foto: publicitātes

To pēc tradicionālās Vāczemes Bratwurst receptes gatavos prasmīgie Rimi šefpavāri kopā ar pavāru Aikāgaršo jeb Normundu. Desas sastāvā būs 85% augstvērtīga cūkgaļa un liellopu gaļa un īpaši no Vācijas vestas garšvielas.

Degustēt Baltijā garāko tradicionālo Vācijas desu varēs ikviens šopinga nakts apmeklētājs no pulksten 18.00 līdz 19.00 pie Spices informācijas centra.

Spici šopinga naktī pārņems lustīgas dziesmas un jestri danči. Dziedās sirsnīgās māsas Legzdiņas un mazie Knīpas un knauķi, bet Vīnes valšos un kāzu dejās griezīsies Viola Abramova un Rihards Mailītis. Karstu emociju cienītāji aicināti pusnakti sagaidīt kopā ar uguns žonglieru trikiem Rammstein mūzikas pavadībā.

Foto: publicitātes

Rekša dubultnieki, suņu tautastērpi un glāžu koncerts
Fotostudijā Spice Home ikviens varēs pārtapt Sniegbaltītē vai Mocartā un par piemiņu saņemt izdrukātu fotogrāfiju. Kamēr mazie lustīgās nakts apmeklētāji darbosies radošajās meistardarbnīcās, lielos priecēs alus un bezalkoholisko vīnu degustācijas.

Foto: publicitātes


Foto: publicitātes

Spice Home dzīvnieku arēnā no 18.00 līdz 22.00 notiks Vācijas, Šveices un Austrijas suņu šķirņu paklausības un aizsardzības paraugdemonstrējumi. No 20.00 līdz 21.00 četrkājainie draugi ieskandinās tuvojošos Jāņus un improvizētā modes skatē demonstrēs suņu modes dizaineres Tatjanas Felsbergas tērpu kolekciju Suņu dienas Silmačos.

Foto: publicitātes

Ikviens lustīgās šopinga nakts apmeklētājs tirdzniecības kompleksā Spice atradīs sev interesantas aktivitātes, konkursus un izdevīgus piedāvājumus! Pilna festivāla programma, īpašie piedāvājumi un akcijas noteikumi www.spice.lv.


Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu