Reiniks ar draugiem atpūšas Jūrmalā ekskluzīvā pludmalē (43)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Ar šova «Cabaret Bombaloo» vēderdejotāju pikantiem priekšnesumiem džeza ritmu pavadībā tika atklāta pludmales sezona Jūrmalas ekskluzīvajā sauļošanās un atpūtas vietā «Havana Club Lounge». Lai arī vakars bija vēss, silti satinušies pledos, vakaru pie jūras baudīja vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki. Ar savu draugu kompāniju uz pludmales ballīti ieradās arī dziedātājs Lauris Reiniks.

Dāmas, tērpušās vasarīgās kleitās, ieradās uz ballīti, lai iepazītu, cik izsmalcināta šosezon kļuvusi ekskluzīvā atpūtas vieta. Pludmales sezonas atklāšanas ballītē viesi varēja vērot šova «Cabaret Bombaloo» krāšņo un pikanto pirmizrādi ar mūsdienu dejām, tango, vēderdeju un akrobātiskās horeogrāfijas elementu priekšnesumiem. Ar draugu kompāniju iepazīt uzlaboto ekskluzīvo atpūtas pludmali ieradās arī Latvijā mīlētais dziedātājs Lauris Reiniks ar draugu kompāniju – uzņēmēju Santu Kolu, dejotāju Aleksandru Kurusovu un viņas mīļoto vīrieti, LNT skaņu inženieri Oskaru Ostrovski. Vakaru jautrā četrotne vadīja kopā, baudot atspirdzinošos kokteiļus un vērojot pikanto šovprogrammu.

Ekskluzīvās pludmales atpūtas komplekss «Havana Club Lounge» tika atklāts aizvadītajā vasarā Jūrmalā pie «Dzintaru koncertzāles». Taču šajā nedēļas nogalē ar krāšņu šovprogrammu tika atklāta šīs vasaras atpūtas sezona. Šosezon ekskluzīvā pludmale kļuvusi par vienu no lielākajiem mobilajiem pludmales klubiem pasaulē. Pludmali, kurā iespējams baudīt saules peldes ērtos pludmales zviļņos, iemalkot atspirdzinošus kokteiļus, šosezon papildina baseins. Tiesa gan, atklāšanas ballītē neatradās neviens drosmīgais, kas izmēģinātu arī ūdens peldi.

Komentāri (43)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu