Vai esat redzējuši Kirkorovu ar lāpstu rokā? (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Par Krievijas estrādes karali dēvētais Filips Kirkorovs (44) paziņojis, ka šovasar nebrauks uz Jūrmalu, lai piedalītos festivālā «Jaunais vilnis 2012». Dziedātājs atzinis, ka viņam visa kā ir par daudz un tuvākajā laikā viņš vēlas pazust no sabiedrības uzmanības. Taču, kamēr vēl Kirkorovs nav devies pagrīdē, viņš aktīvi koncertē, apmeklē dažādus TV sarunu šovus, skatuves kolēģu ballītes un pat parādījis, ka prot darīt kārtīgu vīru darbus, darboties ar lāpstu.

Šajā pavasarī Filips Kirkorovs ar citām Krievijas slavenībām Maskavas centrālajā Gorkija parkā stādīja kociņus. Pat stilīgais dziedātājs bija tērpies darba drēbēs un ar savām rokām izraka bedri, kur stādīja saldos ķiršus. Pavisam parka teritorijā šā pasākuma laikā tika iestādīti 170 saldo ķiršu kociņi, kas atvesti no speciālas stādu audzētavas Itālijā.

Krievijas mediju pārstāvji bija izbrīnīti, ka kaprīzais dziedātājs tik veikli vicināja lāpstu, it kā viņš ar dārza darbiem nodarbotos regulāri.

Šobrīd dziedātājs turpina aktīvi darboties šovbiznesā, regulāri atgādinot par savām aktivitātēm. Viņš gan apmeklē dažādus pasākumus, gan muzicē un piedalās dažādās TV pārraidēs, kā arī paralēli audzina savu meitiņu Allu Viktoriju, kas pasaulē nāca pērnā gada nogalē.

Pēc nesen notiekošās populārās Krievijas mūziķu apbalvošanas ceremonijas «Муз-ТВ» norises Kirkorovs nāca klajā ar paziņojumu, ka šovasar nepiedalīsies Jūrmalā notiekošajā festivālā «Jaunais vilnis 2012», jo vēlas uz kādu laiku nozust no sabiedrības redzesloka. Tiesa gan, nav izslēgts, ka Kirkorovs, kuram ir sirsnīgas attiecības ar bijušo sievu, Krievijas estrādes primadonnu Allu Pugačovu, apmeklēs viņas rīkotu dziesmu konkursu «Crimea music fest», kas šovasar tāpat kā pērn notiks Jaltā.

Maskavas šovbiznesa aprindās klīst runas, ka Krievijas skandalozā TV zvaigzne Ksenija Sobčaka arī šovasar neieradīsies uz «Jauno vilni», jo viņai par savu politisko uzskatu paušanu liegta iespēja vadīt konkursu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu