Latvijā nebijusi ūdens atrakcija jau 30. jūnijā Mežaparkā (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Mežaparkā 30. jūnijā tiks atklāta Latvijā vēl nebijusi atrakcija «Happy Up Plunkšķis». Mežaparka peldsezonas atklāšanas dienā Latvijā pirmais «Plunkšķis» - piepūsts gaisa spilvens, kas darbosies kā tramplīns uz ūdens, – būs pieejams bez maksas. «Plunkšķis» var likt cilvēkam uzlidot līdz pat rekordaugstumam – 17 metriem – šādu augstumu 2011. gadā Šveicē sasniedza Adrians Baumans, Eriks Baumans, un Marlons Rigerts.

30. jūnijā Mežaparka pludmalē ikviens var būt pirmais un uzstādīt Latvijas rekordu! Lai to izdarītu, jāizveido trīs cilvēku komanda un jāpiesakās «Plunkšķa cīņas» sacensībām, pieteikšanās no 11. līdz 25. jūnijam, precīzāka informācija sekos mājaslapā www.atrakcijas.lv.

www.atrakcijas.lv

Ir jau zināms, ka īpašajām sacensībām «VIP plunkšķis», kurās piedalīsies sabiedrībā pazīstami cilvēki, savu komandu ir izveidojuši AERODIUM lidošanas instruktori, kuri mācīja lidot un filmējās kopā ar Džekiju Čanu, kā arī «Okartes skatuves» dalībnieki Kristaps Pujāts, Sabīne Berezina un Anete Volmane. Par sacensību balvu fondu ir parūpējušies pasākuma atbalstītāji – «Happy Up», «Sportland», «Aerodium», «Laima», «Bungee» un pilsēta, kas aizrauj, Sigulda. Savukārt par mūziku pasākuma laikā gādās biedrības «Knutstyle» dīdžeji. Apmeklētājus priecēs dažādi priekšnesumi gan uz ūdens, gan uz skatuves, tos vadīs Mārtiņš Gailītis jeb Marka no grupas «Double Faced Eels».

Veiksmīgās sadarbības rezultātā Mežaparka apsaimniekotāji SIA «Rīgas meži» un SIA «LGK atrakcijas» ir vienojušies kopīgā projektā, kura mērķis ir popularizēt Mežaparku kā aktīvas atpūtas vietu. «Ikvienam Mežaparka apmeklētājam būs iespēja izmēģināt jauno atrakciju «Plunkšķis» katru nedēļas nogali visas vasaras garumā,» norāda Agnis Vītols – projekta vadītājs, SIA «LGK atrakcijas».

Amerikā šo sporta veidu pazīst jau kopš 1967. gada, bet Eiropā tas guva lielu atsaucību tikai 2009. gadā. 2011. gadā Austrijā noritēja pirmās sacensības Eiropā «Bobbling Battle». Tagad arī Latvijā ikvienam būs iespēja izmēģināt to, par ko jūsmo visā pasaulē.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu