Ints Teterovskis labprāt skrituļo Budapeštā (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Atraktīvais diriģents Ints Teterovskis vasarā labprāt staigā basām kājām un, kad vien ir tāda iespēja, brauc ar skrituļslidām. Piemēram, pa Budapeštu, kuras ielas esot piemērotas šim pārvietošanās veidam.

TOP vieta Latvijā

Noteikti – Mazirbe. Tikai žēl, ka to skaisto ceļu nolēja ar asfaltu, lai gan vietējiem iedzīvotājiem noteikti tas patīk. Man gan liekas, ka tagad uz Mazirbi brauks vairāk cilvēku nekā līdz šim. Taču man joprojām patīk Mazirbē atpūsties, un manam korim «Balsis» tur n-tos gadus ir nometnes.

TOP vasaras ēdiens

Tas atkarīgs no tā, kāds ārā laiks, bet, protams, drīzāk kaut kas šķidrs – aukstā zupa, piemēram.

TOP vasaras transportlīdzeklis

Man vasarā ārkārtīgi patīk laivu braucieni, tikai beidzamajā laikā nav sanācis. Principā visas Latvijas upes esam izbraukājuši ar gumijas pūšļiem, un zinu arī savas mīļākās vietas. Katrā upē ir kaut kāda sava «odziņa», taču visvairāk man patīk Salaca un Irbe. Tā kā Irbe atrodas dabas liegumā, tur vēl ir atrodama tā neskartā daba un skaistie, smilšainie krasti, turklāt Irbē parasti ir daudz ūdens. Savukārt Salaca man patīk zivju dēļ – tur parasti vārām zivju zupu.

Savukārt, kad braucu uz ārzemēm, šad tad ņemu līdzi skrituļslidas, un esmu pārliecinājies, ka ļoti piemērota skrituļošanai ir Budapešta, jo tur ir tas labais segums – nevis asfalts, bet betona kluči. Īpaši braukšanai no Peštas kalna... (Smejas.)

TOP vasaras apģērbs

Šorti un basas kājas. Pilsētā arī šad tad staigāju basām kājām, kaut zinu, ka dažiem tas liekas ļoti dīvaini un arī, kad asfalts uzkarst, diez vai tas kājām ir īpaši veselīgi... Bet ārpus Rīgas gan.

TOP vasaras mūzika

Man uzreiz atbilde uz šo jautājumu ir kopā ar bildi: dziedāšana kaut kur pie jūras un ugunskura kopā ar draugiem. Var ar ģitāru, var bez, un repertuārs ir visplašākais – kas tajā mirklī ienāk prātā.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu