Kondrašinu realitātes šovs «Savas dzīves saimniece» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No 9.jūnija sestdienās un svētdienās plkst. 10 telekanāls REN TV Baltija aicina skatīties jaunā TV šova «Savas dzīves saimniece» pirmizrādi. Tas ir projekts par trīs rīdzinieču ārējās un iekšējās pasaules pārvērtībām, kuru pamatā ir spēcīga vēlme mainīties.

Sabiedrībā ar saviem oriģinālajiem kalendāriem pazīstamais fotogrāfs un realitātes šova «Calendar Live» producents un veidotājs Sergejs Kondrašins nolēmis kliedēt stereotipu, ka strādā tikai erotikas žanrā. Viņš izveidojis šovu ar nemodeļu tipa sieviešu piedalīšanos, kurā nav pat mājiena uz erotiku.

Šovā piedalās trīs dažāda vecuma, auguma, svara un sociālā statusa sievietes, kuras mēneša laikā vēlas uzlabot savu izskatu

un dzīves kvalitāti. No citiem projektiem šis šovs atšķiras ar to, ka skar ne tikai virspusējos pārvērtību aspektus.

Projekta un raidījuma vadītāja Bogdana Kondrašina: «Mēs veidojām realitātes šovu, kurā sievietes sacenšas nevis viena ar otru, bet pašas ar sevi par galveno balvu - jaunu «es»! To, kāds būs šis jaunais «es», katrai no šīm sievietēm jāizlemj pašai. Viņas formulē savu mērķi tuvākajam mēnesim, bet mēs ar savu psihologu, dietologu, sporta treneru, kosmetologu, stilistu un citu speciālistu komandu tikai palīdzam viņām to sasniegt.»

Paziņojums par «Savas dzīves saimnieces» atlasi izraisīja pārsteidzošu atsaucību. Izrādījās, ka pēc izmaiņām alkst visu vecumu un sociālo statusu sievietes.

Projekta autors Sergejs Kondrašins: «Savā praksē neesmu saticis nevienu sievieti, kura būtu pilnīgi apmierināta ar sevi. Mūsu varones nav izņēmums. Manuprāt, viņas visas ir skaistas katra savā veidā. Tomēr, lai šādu pārliecību gūtu viņas pašas, ir nepieciešamas pārmaiņas. Tām ne vienmēr jābūt ārējām. Ļoti ceru, ka projekta beigās mēs būsim apbrīnojamu pārvērtību liecinieki.»

Dalībnieces:

Dina Aņisimova. 34 gadi, bijusī žurnāla «Detki.lv» izdevēja

Atnāca uz šovu ne jau nokristies svarā - esošie 105 kilogrami viņai nerada problēmas. Dina zaudēja dzīves mērķi pēc žurnāla piespiedu slēgšanas - tajā ieguldīts pēdējo septiņu gadu darbs. Viņa grib atrast jaunu mērķi un cer, ka ārējās pārmaiņas radīs arī iekšējās pasaules maiņu.

Jeļena Marčenko. 24 gadi, septiņgadīgas meitenes mamma

Ļena atlidoja no Šveices, kur pašlaik dzīvo, lai novērstu galveno problēmu - 10 kilogramus liekā svara, kuri radās hormonu terapijas rezultātā pēc neveiksmīgas grūtniecības. Viņa apjautusi, ka patstāvīgi ar to galā netiks, tāpēc ir gatava nest upurus, lai sasniegtu mērķi - atgrieztos iepriekšējā fiziskajā formā.

Iveta Kaufmane. 45 gadi, mārketinga direktore

Iveta izskatās labi: kad viņa iet pa pilsētu ar savu 29 gadus veco vīru vai 25 gadus veco dēlu, vīrieši vēl arvien atskatās uz viņu. Bet Ivetai, kura ir vecmāmiņa 5 gadus vecam mazdēlam, ir skaists sapnis dzemdēt vēl vienu bērnu. Tāpēc viņa grib radīt pilnīgu harmoniju savā ārējā un iekšējā pasaulē.

Projekta psihologi - Artūrs Dombrovskis, Veronika Semeņkova, Aivis Dombrovskis.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu