Seksīgais vampīrseriāls rada pēcnācējus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tuvojas diena, kad HBO notiks vampīru seriāla «True Blood» piektās sezonas pirmizrāde. Seriāla piektās sezonas atklāšanas ballītē aktieri tika sagaidīti ar lielām ovācijām, jo, kā jau zināms, galveno lomu atveidotāju Annas Pakvinas (Sukija) un Stīvena Mojera (Bils) ģimenē pavisam drīz gaidāms pieaugums.

Seriāla atklāšanas sarkanā paklāja seksīgā vampīrseriāla fani īpaši gaidīja brīdi, kad ieraudzīs galvenās lomas atveidotājus - Annu (29) un Stīvenu (42), kuriem tuvojas diena, kad ģimenē ieradīsies bērniņš.

Anna ar punci izskatījās satriecoši un pat seksīgi elegantajā tērpā.

Uz jautājumu, kā grūtniecība ietekmējusi seriāla sižetisko līniju, Anna Pakvina atbild īsi: «Viss ir kārtībā! Sūkija ir Sūkija un es esmu es. Seriālu nodalām no mūsu privātās dzīves. Kameras pareizie leņķi, gaismas, attiecīgs apģērbs un grims spēj efektīvi panākt vēlamo rezultātu!»

Pakvina un Mojers, kuram jau ir divi bērni no iepriekšējām attiecībām, iepazinās seriāla uzņemšanas laukumā 2007.gadā. Trīs gadus vēlāk viņi salaulājās privātā ceremonijā Malibu.
Agrākās intervijās Pakvina atzina, ka viņu nemulsina seksa ainu filmēšana ar vīru.

«Varbūt tam vajadzētu būt dīvaini - citu priekšā simulēt seksu ar savu vīru. Taču tā nav,» viņa atklāja.

Un to arī apliecina seriāla filmēšanas «auglīgā» gaisotne - jo pavisam drīz varēsim redzēt abu aktieru pēcnācēju!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu