Cik maksā Kaupera paraksts? (27)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Kā izrādās, arī Latvijā cilvēki ir gatavi maksāt simtos par pašmāju slavenību autogrāfu. Nesen notikušajā labdarības koncertā «Laiks pulkstenim» Torņakalna baznīcā kāds tās apmeklētājs par pulksteni piesolīja 125 latus!

Vasarsvētkos, 27. maijā, notiekošajā labdarības koncertā «Laiks pulkstenim» norisinājās arī īpašu sienas pulksteņu izsole. Apmeklētāji pret ziedojumiem varēja savā īpašumā nosolīt kā mācītāju, tā koncerta viesu īpaši darinātu laikrādi.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET
Visaugstāk tika nosolīts dziedātāja Renāra Kaupera veidotais pulkstenis, uz kura bija rakstīts «Tam ir šī diena, kuru dzīvot ar prieku bez steigas...»,

tā cena sasniedza 125 latus!

Pulksteņa jaunie īpašnieki
Pulksteņa jaunie īpašnieki Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Izsolē varēja iegādāties arī citu mākslinieku pulksteņus - Aijas Andrejevas, Lady Sweet, Lindas Leen, Raimonda Macata, Goran Goras u.c.

Labdarības koncerts, kurš notiek jau kārtējo gadu un tiek dēvēts arī par «Citādu dievkalpojumu», pulcēja daudz interesentu.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu