Anmary viesnīcā tiekas ar hiperaktīviem īru dvīņiem (31)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vēl tikai pāris dienas, un Azerbaidžānā Baku noritēs starptautiskā «Eirovīzijas» dziesmu konkursa pirmais pusfināls, kurā ar ceturto kārtas numuru uzstāsies arī Anmary jeb Linda Amantova. Viņa jau paguvusi sadraudzēties ar citu valstu dalībniekiem, taču īpaši sirsnīgus komplimentus Anmary veltījuši dziedošie dvīņi «Jedward» no Īrijas.

Latvijas delegācija no Baku sarunā ar Sejām atklāja, ka pie Anmary viesnīcā ciemos bija ieradušies dziedošie dvīņi «Jedward» no Īrijas. Viņi sacentīsies ar Anmary pirmajā pusfinālā, izpildot dziesmu «Waterline».

Puiši, ciemojoties pie latviešu simpātiskās dziedātājas, izteica Anmary neskaitāmus komplimentus, vairākkārt uzsverot, ka viņa ir elegantākā sieviete šā gada starptautiskajā«Eirovīzijas» dziesmu konkursā.

Dziedošie īru dvīņi ir pārliecināti, ka Īrija pirmajā pusfinālā, kad uzstāsies Anmary, piešķirs Latvijai daudz punktu, ņemot vērā faktu, ka Anmary savā dziesmā atsaucas uz slaveno Džoniju Loganu, kurš 1980.gadā atnesa šajā konkursā uzvaru Īrijai.

«Es arī aicinu Latvijā atbalstīt īru puišus, jo tik interesantus, hiperaktīvus jauniešus, kuri runā bez mitas, abi reizē, ātri un to visu pavadot ar spilgtu žestikulāciju, satiku pirmoreiz. Skaties, uz kuru pusi gribi, abi pilnīgi vienādi kā divas ūdens lāses un valodiņa abiem birst kā pupas,» pēc tikšanās ar abiem dvīņiem atzina Anmary.

22. maijā pulksten 22.00 Latvijas televīzija tiešraidē translēs starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmo pusfinālu, kurā ar ceturto kārtas numuru startēs arī pašmāju dziedātāja Anmary.

Latvijai pirmajā pusfinālā būs jākonkurē ar Melnkalnes, Islandes, Grieķijas, Albānijas, Rumānijas, Šveices, Beļģijas, Somijas, Izraēlas, Sanmarīno, Kipras, Dānijas, Krievijas, Ungārijas, Austrijas, Moldovas un Īrijas pārstāvjiem.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu