Lieckalniņa un Ozoliņš paziņo par attiecību izbeigšanu (186)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Annas Lieckalniņas personiskais arhīvs

Kādreizējā TV dīva Anna Lieckalniņa un viens no visu laiku labākajiem Latvijas hokejistiem Sandis Ozoliņš sarunā ar Sejām paziņojuši par attiecību izbeigšanu.

Annas Lieckalniņas un hokejista Sanda Ozoliņa starpā romantiskas attiecības izveidojās 2010. gada pavasarī, kad abi kopā sāka apmeklēt saviesīgus pasākumus. Abi mīlētāji burtiski staroja un neslēpa savas maigās jūtas.

Taču iepriekš saderīgais pāris Anna un Sandis nu paziņojuši par attiecību izbeigšanu. Lai arī šis fakts sarūgtinājis ne vienu vien hokejista un TV dīvas atbalstītāju, Anna pēc šķiršanās no dzīvesbiedra Sanda Ozoliņa turpina dzīvot saskaņā ar sevi un sarunā ar Sejām atklāj, ka abi ar bijušo dzīvesbiedru nu ir katrs pats par sevi. Turklāt Anna ir ticīga sieviete, tādēļ spēku pēc šķiršanās viņa rod ticībā Dievam.

Anna Lieckalniņa uz skatuves kopā ar aktieri Ģirtu Ķesteri
Anna Lieckalniņa uz skatuves kopā ar aktieri Ģirtu Ķesteri Foto: Annas Lieckalniņas personiskais arhīvs

Anna: «Ir jādzīvo saskaņā ar sevi»

Anna dzīvi kopumā uztver pozitīvi, un tas arī atspoguļojas viņas vizuālajā tēlā. Simpātiskā TV dīva par savu ārējo mirdzumu pateicas Dievam un saviem tuviniekiem, kuri viņai ir blakus.

«Katrai sievietei labsajūtas formula būs cita - ikvienai jāatrod sava. Mana formula ir ļoti vienkārša - esi atklāta pret sevi un dzīvo saskaņā ar sevi. Sporta zāle, pareizs uzturs - tā ir tikai viena niecīga daļa no labas pašsajūtas. Pats galvenais ir dvēseles labsajūta! Mūsu ķermenis ir dvēseles mājas. Cilvēka izskats ir dvēseles atspulgs. Ja kāds pie manis nāk ar jautājumu, kā nomest svaru, pirmais darbs ir sakārtot savas sajūtas un dvēseles stāvokli! Fitness un diētas ir tikai kombinācija, kas nāk kā papildu uzdevums - pievienotā vērtība, ja šāds dzīvesveids uzrunā. Es neesmu dietoloģe vai fitnesa trenere - uz dzīvi veros ezotēriski, un ar to tad arī sāksim,» stāsta Anna.

«Ārējiem parametriem principā būtiskas lomas nav; ja cilvēks iekšēji nav apmierināts ar sevi, tad dzīve nerādīsies rožainos toņos tik un tā! Sievietei ar koķetākām ķermeņa formām vajadzētu apzināties, cik viņa ir fantastiski skaista tāda, kāda viņa ir. Esmu sastapusi tik daudzas sievietes, kuras spēj iedvesmot, un nebūt viņas neatbilst modeļu parametriem. Galvenais jau ir mirdzums acīs un dvēseles lidojums! Liekie kilogrami - mūsdienās ir pārspīlēti uzskati. Nekad pasaules vēsturē cilvēcei nav bijusi tik pārspīlēta tieksme būt tieviem un kaulainiem!» ir pārliecināta Anna.

Komentāri (186)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu