Dziedātājs Dons Londonā mācījies dzīvot (27)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Latvijā sen nemanītais, savulaik populārais dziedātājs Dons jeb Artūrs Šingirejs bija ieradies Latvijas Nacionālajā teātrī, kur ceturtdien notika Zigmara Liepiņa operas «Parīzes Dievmātes katedrāle» pirmizrāde. «Sejām» dziedātājs nedaudz pastāstīja par saviem nākotnes nodomiem.

«Izstaigāju Vecrīgu. Ko lai saka? Te viss ir izcili un joprojām viss savās vietās,» atzina mūziķis, kurš pēdējā laikā biežāk bijis sastopams Londonā. Taujāts, ar ko viņš tur nodarbojies, Dons atsmēja, ka mācījies dzīvot un muzicēt.

«Meklēju mūziķus un centos ar viņiem sadarboties. Nevarētu teikt, ka tas bija kādā konkrētā stilā, drīzāk es apgalvotu, ka mēģinājām strādāt radoši un domāt kopumā,» teic dziedātājs.

Lūgts atklāt savus radošos plānus, Dons stāsta, ka ieplānojis drīzumā laist klajā paša sarakstītu singlu latviešu valodā, tikai pagaidām neesot zināms, kurās radiostacijās tas būs dzirdams. «Vēl neesmu šiem procesiem pieslēdzies, jo Latvijā esmu tikai dažas dienas un tagad cenšos baudīt dabu. Tomēr pamazām strādāju pie tā, ka ar laiku varētu laist klajā savu albumu, un ceru, ka man kādu dziesmu uzrakstīs arī Zigmars Liepiņš

Kādu laiku mūziķis ieplānojis pavadīt Latvijā, bet pēc tam atkal dosies uz Londonu, taču, ja vien tas būtu iespējams, viņš tur negribētu atrasties laikā, kad norisināsies Olimpiskās spēles. «Tad tur būs pārāk daudz cilvēku un pārāk maz vietas,» smej Dons, atklājot, ka vasarā atkal ieradīsies Latvijā, lai gatavotos komponista Zigmara Liepiņa jubilejas koncertiem.

«Tos es gaidu ar nepacietību, jo man šķiet, ka tas būs tiešām vērienīgs pasākums!» izsaucas mūziķis.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu