Rīgas Motormuzejā muzeju naktī godā tiks celti zilie Zil`i (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rīgas Motormuzeja seno spēkratu kolekcija šogad iemirdzēsies zilos toņos, jo godā tiks celti zilie Zil`i. Tiem līdzās zilajos ekrānos varēs vērot interesantākos video stāstus par ievērojamākajiem Rīgas Motormuzeja spēkratiem.

Turklāt visas šīs aktivitātes būs pieejamas, ne tikai iestājoties tumsai. Šogad pirmo reizi visu dienu par muzeja apmeklējumu nebūs jāmaksā – muzejs interesentiem būs pieejams no plkst. 10:00 rītā līdz plkst. 01:00 naktī.

Šogad nebūs aizmirsts arī par mazākajiem muzeja apmeklētājiem – visas dienas garumā bērni būs aicināti piedalīties spēlē «Saliec velosipēdu», kurā būs jāpārbauda savas zināšanas par velosipēdu detaļu novietojumu un to nosaukumiem, kā arī būs iespēja piedalīties interesantā orientēšanās spēlē.

Bet tās nebūs vienīgās aktivitātes, kas šajā dienā notiks muzeja apkaimē.

Biķernieku trasē risināsies Latvijā lielākās un par tradīciju kļuvušās sacensības «Zelta Mopēds».

Sacensības sāksies plkst. 12:00, un arī uz šo pasākumu ieeja būs bez maksas.

Un vēl – pirmo reizi interesentiem būs iespēja apskatīt Rīgas Motormuzeja motoru sporta kolekciju, kas atrodas BKSB administrācijas ēkā, S. Eizenšteina ielā 4.

Muzeju naktij gatavojas arī Rīgas Motormuzeja Bauskas filiāle, kura tāpat būs atvērta no plkst. 10:00 rītā līdz pat plkst. 01:00 naktī. Filiāles apmeklētājiem būs iespēja piedalīties orientēšanās spēlē un doties ekskursijā, kā arī novērtēt muzeja jaunākos eksponātus - vieglos automobiļus Mercedes Benz 230 (1939), Ford Köln (1933), kā arī padomju bruņutransportieri BTR-152 V (1979) un militāro kravas automobili VOLVO-934F (1956).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu