Anmary «Eirovīzijā» vilks vienkāršu kleitiņu (46)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Starptautiskā dziesmu konkursa «Eirovīzija» otrajā mēģinājumā Latvijas pārstāve Anmary nodemonstrējusi kleitu, kuru vilks, uzstājoties pusfinālā.

Dziedātāja ilgi slēpa faktu, kas ir Eirovīzijas tērpa autore. Nu kļuvis zināms, ka Anmary zilo, vienkāršo kleitiņu darinājusi modes dizainere Indra Salceviča.

Kāds anonīms, bet labi informēts avots sarunā ar Sejām pauda, ka diemžēl dizainerei pietrūcis budžeta, lai uzšūtu patiešām skaistu un efektīgu tērpu. «Cik zinu, kleitu šuva kaut kādā mistiskā šūšanas darbnīcā. Kad kleita bija gatava, atklājās, ka vīles «velkas», līdz ar to kleitu beidzamajā brīdī nācās pāršūt,» pauda mūsu portāla sarunbiedrs, uzsverot - ja ir vēlme «Eirovīzijas» tērpu darināt pie dizainera, jārēķinās, ka tas izmaksās vismaz 500 latu un vairāk - tas ir dizainera un šuvēja darbs un, galu galā, arī tērpam domātais audums.

«Diemžēl beigu produkts galīgi neatbilda dizaineres vīzijai par to, kā dziedātājai būtu jāizskatās uz lielās skatuves nozīmīgā starptautiskā pasākumā. Lielās valstis «Eirovīzijā» gāž iekšā milzu naudu, mums tas joprojām ir pašdarbnieciskā līmenī. Ja gribam godam pārstāvēt savu valsti, tad varbūt ir vērts padomāt, ko un kā darām,» piebilda Seju sarunbiedrs.

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu