Ietekmīgākā slavenība - Dženifera Lopesa (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa nokļuvusi ievērojamā žurnāla «Forbes» sastādītā ietekmīgāko slavenību saraksta augšgalā. Reitings sastādīts, ņemot vērā slavenību ienākumus, to, cik bieži viņu vārds pieminēts preses un interneta publikācijās.

Atgādināsim, ka pērnajā reitingā Lopesa ieņēma vien 50 vietu (no 100 saraksta dalībniekiem). Taču tas, ka viņa darbojās populārā TV projekta «American Idol» žūrijā, vairāki veiksmīgi singli un jauni reklāmas līgumi Lopesai ļāva ne tikai nopelnīt 52 miljonus dolāru, bet arī ieņemt ietekmīgāko slavenību saraksta 1.vietu.

TV šovu vadītāja Opra Vinfrija ierindojusies ietekmīgāko slavenību saraksta otrajā vietā
TV šovu vadītāja Opra Vinfrija ierindojusies ietekmīgāko slavenību saraksta otrajā vietā Foto: Reuters/Scanpix
Tiņu elks Džastins Bībers ieņem 3.vietu
Tiņu elks Džastins Bībers ieņem 3.vietu Foto: Reuters/Scanpix

Otrajā vietā ierindojusies TV šovu vadītāja Opra Vinfrija, trešajā – tīņu elks Džastins Bībers.

«Forbes» sastādītā saraksta ietekmīgāko slavenību desmitniekā iekļuvušas dziedātājas Riana, Lady Gaga (viņa tika atzīta par 2011.gada ietekmīgāko slavenību), Keitija Perija un Britnija Spīrsa, fotomodele Kima Kardašja, aktieris Toms Krūzs un kinorežisors Stīvens Spīlbergs.

Pilns ietekmīgāko slavenību saraksts atrodams žurnāla «Forbes» interneta mājaslapā.



Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu