«OKartes skatuves» uzvarētājs Ruskis rīko romantiskas vakariņas (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Kad jaunais dziedātājs Mārtiņš Ruskis (20) piedalījās LNT muzikālā realitātes šovā «OKartes skatuve» un nenojauta, ka uzvarēs šovā, saviem tuviniekiem un draugiem viņš bija solījis pēc šova sarīkot vakariņas. Mārtiņš pildīja doto solījumu un noorganizēja romantisku atpūtas vakaru.

Pavisam citā realitātē Mārtiņš Ruskis pavadījis teju deviņus mēnešus, piedaloties LNT šovā «OKartes skatuve». Viņš grupas «4 Vēji» sastāvā piedalījās pirmā šova sezonā un kopā ar grupu iekļuva 2. vietā, bet otrā šova sezona jaunajam solistam atnesa uzvaru.

Jau pagājusi nedēļa, kopš noslēdzies šovs un Mārtiņš bauda brīvību un cenšas adaptēties reālajā dzīvē. «Šad tad jau parādās tādi mazie niķi. Piemēram, liekas, ka man ir pielikts mikrofons un visi dzirdēs, ko teikšu, kā arī reizēm naktī pamostos un liekas, ka viss tiek filmēts un vakarā būs atkal karstās sarunas un diskusijas tiešajā ēterā. Tāda neliela paranoja, bet cenšos pēc iespējas ātrāk atgriezties reālajā dzīvē. Prieks, ka sanāk,» sajūtas raksturo Mārtiņš.

Pēc uzvaras šovā jaunais dziedātājs neplāno dzīvot mājās un dīki gulēt uz dīvāna vai baudīt vasaru savās lauku mājās Straupes pusē. Viņš strikti nosaka: «Dzelzs jākaļ, kamēr tā karsta! Nav jau tā, ka tagad esmu iznācis no šova un man visi vārti ir vaļā. Muļķības, ir un būs ļoti daudz jāstrādā!»

Mārtiņš ir apņēmības pilns iekarot savu vietu Latvijas šovbiznesā. Viņš atsācis pilnveidot savu vokālu, apmeklējot nodarbības pie vokālā pedagoga Edgara Kramiņa. Turklāt jaunā solista grafiks aizpildīts līdz pat Jāņiem, kad Mārtiņš kopā ar citiem Latvijas mūziķiem dziedās Rīgas krastmalā Raimonda Paula Jāņu koncertā. «Protams, gaidu arī jaunus uzaicinājumus uz koncertiem, jo strādāju jau pie savas koncertprogrammas, būs arī jāieraksta jaunas dziesmas,» apņēmības pilns ir Mārtiņš. Par dēla milzīgo gribasspēku priecājas arī mamma Astrīda. Viņa atklāj, ka nevienu brīdi nav kautrējusies par dēla uzvedību šovā.

Daudzus TV šova skatītājus nomoka jautājums, kādēļ Mārtiņš ceļojumā uz Bulgāriju, kas viņam tika uzdāvināts par uzvaru šovā, neņems līdzi savu mammu Astrīdu, bet gan savu menedžeri Gee jeb Ilzi Eriņu. «Gribu vienreiz kliedēt visas runas un baumas. Mamma nebrauks ar mani uz Bulgāriju, jo viņai ir veselības problēmas – astma, tādējādi mammai, atpūšoties pie jūras, būs grūtības ar elpošanu. Es rūpējos par mammas veselību, tādēļ ģimenē pieņēmām lēmumu, ka ceļojumā uz Bulgāriju aicināšu savu menedžeri Gee, kura mani atbalstīja gan pirmajā, gan otrajā šova sezonā. Viņa man rakstīja uzmundrinošas vēstules un palīdzēja ar profesionāliem padomiem,» Mārtiņš kliedē šaubas par viņam dāvāto ceļojumu.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu