Slavenības līksmo alkohola veikala atklāšanā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Alkoholisko dzērienu lielveikala «Spirits & Wine» atklāššanas svētkos tirdzniecības centrā «Spice Home» Latvijā zināmi cilvēki baudīja dzērienu un ēdienu saderības kompozīciju.

Vakariņu laikā viesi varēja izvēlēties astoņus dažādus alkoholiskos dzērienus ar dzērieniem atbilstoššu izsmalcinātu maltīti. To uz vietas gatavoja ekoloģiskās ēdināššanas uzņēmuma «EcoCatering» ššefpavārs un dibinātājs Rihards Frīdenbergs-Kalniņšš. Viesi baudīja dažādas delikateses, gan pavāru ššovu. Par baudāmajiem dzērieniem viesus izglītoja Latvijas someljē mākslas lielmeistari Gints Sniedze un Jānis Kaļķis.

Ballīte beidzās neilgi pirms pusnakts, kad jau sen bija slēgtas tirdzniecības centra durvis. Degustējot vīnus, draudzīgās sarunās laiks paskrēja nemanot.

Jaunatvērtais alkoholisko dzērienu lielveikals «Spirits & Wine» tirdzniecības centrā «Spice Home» ir otrais ššā zīmola veikals Rīgā. Jaunatvērtajā veikalā būs plaššākais alkohola sortiments Latvijā. Arī ballītes viesis komponists Juris Kulakovs bija sajūsmā, ka jaunatklātajā veikalā būs pieejams visdažādākais alkohols.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu