Marks Vālbergs saņem zvaigzni Holivudas slavas alejā (13)

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas aktieris Marks Vālbergs, kas pirms karjeras kino darbojās arī kā mūziķis un modelis, ceturtdien pagodināts ar zvaigzni Holivudas Slavas alejā.

Vils Ferels, kas spēlē kopā ar Vālbergu komēdijā "The Other Guys", arī piedalījās ceremonijā. "Es priecājos, ka esmu šeit," sacīja Ferels. "Es kļuvu par Marka fanu, kad nopirku viņa treniņa video. Un es dievinu visas tavas "Borna" filmas," jokoja komiķis, atsaucoties uz Džeisona Borna franšīzi, kurā galveno lomu spēlē Mets Deimons.

Ceremonijā piedalījās arī Vālberga sieva un bērni. "Esmu tik ļoti laimīgs, ka arī mani bērni ir šeit. Kad es uzzināju, ka es saņemšu zvaigzni, man šķita, ka kāds mani izjoko,"

sacīja aktieris.

Vālbergs kļuva slavens deviņdesmito gadu sākumā ar savu hiphopa grupu "Marky Mark and the Funky Bunch", bet vēlāk viņš piedalījās zīmola "Calvin Klein" reklāmas kampaņā. Kā aktieris viņš pievērsa sev uzmanību ar lomu 1997.gada filmā "Boogie Nights". 2007.gadā viņš tika nominēts ASV Kinoakadēmijas balvai kā labākais aktieris otrā plāna lomā filmā "The Departed" ("Atkritēji").

Viņa filmu vidū ir arī "Four Brothers" ("Četri brāļi"), "Three Kings" ("Trīs karaļi"), "The Perfect Storm" ("Ideālā vētra"), "The Italian Job" ("Itālijas variants"), "Invincible", "The Basketball Diaries" ("Basketbola dienasgrāmatas"), "Fear", "Shooter" ("Snaiperis"), "Max Payne" ("Makss Peins"), "The Lovely Bones" ("Dārgie pīšļi"), "Planet of the Apes" ("Pērtiķu planēta"), "The Happening" ("Notikums"), "We Own the Night" ("Mums pieder nakts"), un "Date Night" ("Neprātīgais vakars").


Marky Mark - Good Vibrations
Uploaded by Stella78. - Music videos, artist interviews, concerts and more.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu