Kāds ir "Lady’s Sweet" pilnais repertuārs "JV"? (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas trio "Lady’s Sweet" atklājušas visas dziesmas, kuras izvēlētas konkursa "Jaunais vilnis 2010" trim dienām.

Kā jau tika informēts,  pirmajā konkursa dienā, kad visi dalībnieki dziedās pasaulē zināmus hitus, "Lady’s Sweet" uzstāsies ar grupas "ABBA" dziesmu "Money, money, money".

Otrajai dienai, kad konkursa dalībnieki žūriju un skatītājus iepazīstinās ar savas valsts hitu, meiteņu trio izvēlējies komponista Raimonda Paula lirisko dziesmu ar Aspazijas vārdiem "Circenīša Ziemassvētki".

Toties trešajai dienai meitenēm padomā komponista Kārļa Lāča un dzejnieka Sergeja Timofejeva kopdarbs krievu valodā "Ah, miļeņki".

Jau ziņots, ka "Lady’s Sweet" otrajā konkursa dienā uzstāsies septītās, bet trešajai dienai izlozēts pirmais kārtas numurs. Pirmās dienas secība tiks izlozēta rīt, 27.jūlijā, atklāšanas koncerta laikā.

Ir apstiprināts arī meiteņu skatuviskais tēls visām trim dziesmām. Pagājušajā nedēļā nelielas izmaiņas matu krāsu toņos ieguvušas visas trīs dziedātājas. Tērpus katram iznācienam gatavojusi Krievijā atzīta modes dizainere Masha Tsigal. Horeogrāfiju pirmajai konkursa dziesmai veidojis Guntis Spridzāns.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu