Kā Roberts Patinsons sadzīvo ar slavu?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Viens no pieprasītākajiem jaunās paaudzes Holivudas aktieriem Roberts Patinsons kādā intervijā jokodamies teicis, ka pēc piecpadsmit gadiem, viņš vairs nevienam neliksies interesants, bet līdz šim labākais veids, kā nenogurt no slavas un pastāvīgās uzmanības, ir darbs.

Intervijā 25 gadus vecais aktieris atzīst, ka šobrīd slava gluži vienkārši ir vērsusies pie viņa, un viņš saprot, ka tā var būt pārejoša.

«Cenšos strādāt un neignorēt lietas. Ja vienas durvis aizveras, citas durvis atveras.

Slava mani nogurdina, bet tai ir arī savas labās puses, tādēļ cenšos samierināties ar savu atpazīstamību

un atrast vidusceļu. Esmu pārliecināts, ka pēc gadiem piecpadsmit paparaci uzmācīgā interese par mani būs pārgājusi un viņi vairs nevarēs par lielu naudu pārdot medijiem fotogrāfijas no manas privātās dzīves.»

Lielāko daļu savas popularitātes jaunais aktieris guva, pateicoties galvenajai lomai romantiskajā sāgā «Krēsla», bet pavisam drīz arī Latvijas kinoteātros būs redzams aktiera darbs filmā «Dāmu mīlulis».

Intriģējošajā filmā, kur Roberts Patinsons spēlē galveno lomu, būs redzamas arī tādas Holivudas zvaigznes kā Uma Tūrmane, Kristīne Skota Tomasa un Kristīna Riči.

Filma «Dāmu mīlulis» Latvijas kinoteātros - no 11. maija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu