bū-š atklāj «Palladium» koncerta viesmāksliniekus (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Hiphopa izpildītājs bū-š 18. maijā koncertzālē «Palladium» sniegs tūres «Uzmini nu» noslēguma koncertu. Kā īpašie viesi koncertā piedalīsies čellu grupa «DaGamba», dziedātāji Andis Grīva un Arnis Račinskis, grupas «Astro'n'out» soliste Māra Upmane-Holšteine, kā arī hiphopa mākslinieki Ozols un wiesturz.

Īpaši šim koncertam tiek gatavota divu stundu gara koncertprogramma, kur bū-š kopā ar mūziķiem izpildīs savas dziesmas dažādās aranžijās un variācijās. Koncertā dzīvo pavadījumu nodrošinās ģitārists Arturs Burke, basģitārists Kristaps Ērglis, taustiņinstrumentālists Oskars Tretjuks, bundzinieks Mareks Logins, kā arī skanējumu pastiprinās pūšamie instrumenti - trompete un saksofons. Koncertā grupas sastāvu papildinās arī vinila meistars Dj Krii.

Biļetes uz noslēguma koncertu jau pieejamas biļešu servisa tirdzniecības vietās Narvesen, Statoil, Reklamarket, Latvijas Pasts, u/v Stockmann, t/c Spice u.c., kā arī mājas lapā.

Bilesuserviss.lv

Līdz «Palladium» koncertam visi bū-š albumi pieejami bezmaksas lejuplādei mākslinieka mājaslapā.

bushmusic.lv

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu