Vai esat redzējuši, kā izskatās «Mis un Misters Latvija 2011»? (82)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā izstādes «Intertextil Balticum» ietvaros norisinājās skaistumkonkurss «Mis un Misters Latvija 2011», kurā par skaistākajiem Latvijas jauniešiem tika atzīti jelgavniece Eva Dombrovska un Kaspars Romanovs no Balviem.

Jaunā «Mis Latvija» - simpātiskā blondīne Eva Dombrovska pēc Murjāņu Sporta ģimnāzijas absolvēšanas studē Latvijas Lauksaimniecības universitātē, kur iesaistās sporta un kultūras pasākumos. Jaunā «Mis Latvija» ir ļoti sportiska, jo trenējas vieglatlētikā, volejbolā un basketbolā. Savulaik pat dejojusi tautiskās dejas. Pēc mācībām «Erasmus» apmaiņas programmā Eva Dombrovska pievērsusies volejbolam, ko spēlē universitātes izlasē. «Mis Latvija 2011» kā savu lielāko dzīves vērtību min ģimeni.

Savukārt «Misters Latvija» Kaspars Romanovs ir restaurators, sertificēts masieris un veselīga dzīvesveida piekritējs. Viņa dzimtā puse ir Balvu novada Tilžas pagasts. Ieguvis bakalaura grādu sporta pedagoģijā. Ziemā «Misters Latvija» aizraujas ar snovbordu, bet vasarā vizinās ar retro motocikliem.

Skaistumkonkursā «Vicemis Latvija» titulu ieguva Dana Antropova no Rēzeknes, bet titulu «Vicemisters Latvija» ieguva Jānis Rumpis, kurš šogad kļuva par «Misteru Ogre». Savukārt titulu «Mis foto Latvija» ieguva Sandra Žera no Rīgas un titulu «Misters foto Latvija» ieguva Roberts Naglis no Jelgavas.

Skaistumkonkursa «Mis un Misters Latvija 2011» scenārija autori Gee (īstajā vārdā Ilze Eriņa) un dejotājs Deniss Tumakovs bija parūpējušies par daudzveidīgu šovprorammu, kurā netrūka ne krāšņu priekšnesumu, ne humora. Skaistumkonkursu vadīja Latvijas Nacionālās operas soliste Baiba Berķe un «Misters Latvija 2005» Kārlis Karolis. Skaistumkonkursa dalībniecēm bija iznāciens «Mis Latvija 2003» Agneses Eidukas darinātajās kleitās.

Latvijas skaistumkonkursa patronese Inta Fogele sarunā ar TVNET atklāj, ka pati skaistumkonkursa finālu pavadījusi aizskatuvē, palīdzot gatavot dalībnieku defilē iznācienus. «Ņemot vērā manas veselības problēmas (Intai lauzta kāja, kas joprojām ir ģipsī - red.), konkurss noritēja veiksmīgi,» atzīst Fogele.

Komentāri (82)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu