Lieldienu ballītē Kašers uzstāda olu ēšanas rekordu (45)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pēc TV muzikālā realitātes šova «OKartes skatuve» koncerta izklaides «Kanāla 2» bārā Elijas ielā 17 šova dalībnieki kopā ar īstu Lieldienu zaķi ieskandināja Lieldienas. Sacenšoties Lieldienu olu ēšanas sacensībās, rekordu uzstādīja ekstravagantais Kašers, kuram notiesāt olas palīdzēja Antra Stafecka.

Vairāk nekā 30 fani cītīgi gaidīja savus TV šova favorītus ārpus izklaides «Kanāla 2» bāra telpām, lai varētu nofotografēties un iegūt autogrāfus. Daži no faniem bija sagatavojoši īpašas dāvanas. Tie bija gan saldumi, gan rotaļlietas, gan vēstules, gan pašu rokām gatavoti zīmējumi un foto albumi.

Īpaši sirsnīga tikšanās ar ģimeni izvērtās koncerta 3. vietas ieguvējam Mārtiņam Ruskim, kuru no Straupes bija ieradusies atbalstīt mamma Astrīda, brālis Kārlis un krustmeita Veronika. Viņa Mārtiņu iepriecināja ar pašas gatavotu dāvanu. Mārtiņa mamma sarunā ar TVNET pastāstīja, ka ļoti gaida piektdienu vakarus, kad var izrauties no ikdienas darbiem un atbraukt uz Rīgu, lai klātienē satiktu Mārtiņu un atbalstītu viņu koncertā.

Foto: TVNET

Pirmo reizi, kopš meita Kristīne Šomase ir TV šovā, koncertu un ballīti apmeklēja arī jaunās dziedātājas tētis Ludis. Lai arī Kristīnes vecāki mamma Arta un tētis Ludis ir šķīrušies, uz koncertu vecāki ieradās kopā.

Šoreiz gan TV šova censoņi ballējās daudz klusinātākos toņos, ievērojot Lieldienu tradīcijas.

Notika olu ātrēšanas sacensības. Tajās piedalījās Oskars Deigelis un Kristīne Šomase, Mārtiņš Ruskis un Marta Ritova, kā arī Kašers un Antra Stafecka. Visātrāk olas notiesāja Kašers, kuram piepalīdzēja Antra. Otrajā vietā ierindojās Mārtiņš ar Martu, bet trešie palika Oskars un Kristīne.

Ballītes atraktīvo daļu, kā ierasts, organizēja TV šova «Latvijas princese» dalībniece Jogita Pūpola. Lai izkrāšņotu ballīti, šova dalībniekus apciemoja īsts Lieldienu zaķis, kurš bija atnesis sev līdzi krāsotas olas un pirmo pavasara ražu - Latvijā audzētus gurķus.

Komentāri (45)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu