«Okartes skatuvi» pamet Oskars, viņa vietā nāk Crystal (316)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: okartesskatuve.lv

24. marta izbalsošanas raidījumā par palikšanu šovā cīnījās trīs puiši - Kašers, Oskars Dombrovskis un Jānis Buķelis. Skatītāji pārliecinoši lēma, ka no šova jāaiziet Oskaram.

Kašers un Oskars izbalsošanas krēslos nonāca pēc neveiksmīgas uzstāšanās koncertā - viņi koncerta rezultātu tabulā palika pēdējās divās vietās.

No iekšējā balsojuma viņiem cīņā par palikšanu šovā pievienojās Buks - par viņu nobalsoja lielākā daļa dalībnieku, savu izvēli pamatojot ar jau tradicionālu argumentu: Buks šoreiz bija tas, kurš koncertā palika 10.vietā.

Jau no paša izbalsošanas raidījuma sākuma Oskars balsojuma tabulā pārliecinoši atradās pēdējā vietā, un skatītāji lēma, ka tikai pēc nedēļu ilgas cīņas viņam šovs jāpamet.

Visvairāk balsu izbalsošanas raidījumā tika atdots par Buku - 1973, gandrīz tikpat balsu saņēma Kašers - 1904, bet par Oskaru skatītāji atdeva 508 balsis.

Oskaru šovā jau sestdienas vakarā nomainīja jaunā dziedātāja Kristīne Miljone, kas Latvijas mūzikas pasaulē jau pazīstama ar vārdu Crystal.

Komentāri (316)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu