«Okartes» šova koncertā uzvar Mārtiņš Ruskis (213)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

16. marta koncertā šova dalībnieki izpildīja dziesmas no pasaulslavenā mūzikla «Mūzikas skaņas». Šajā vakarā pārliecinoši uzvarēja Mārtiņš Ruskis - viņu visaugstāk novērtēja gan žūrija, gan skatītāji. Mārtiņš koncertā dziedāja leģendāro mūzikla dziesmu «Ēdelveiss».

Pirms koncerta puisis atzina, ka viņam šis ir īpašs pārbaudījums, jo viņš nolēmis riskēt un uzstāties bez pavadošā sastāva. Risks attaisnojās - žūrija, kuras sastāvā šajā vakarā bija Guntars Račs, aktrise Raimonda Vazdika un trenere, šova aerobikas nodarbību pasniedzēja Kristīne Bērziņa, Mārtiņa izpildījumu novērtēja ar trim desmitniekiem. Tikpat dāsni bija arī skatītāji - Mārtiņš par savu dziedājumu nopelnīja visvairāk balsu šajā koncertā - 2262.

Godalgotajā trijniekā ar otro vietu ierindojās Antra, bet trešo augsto vērtējumu nopelnīja Sabīne.

Šova repertuāra direktors Guntars Račs jau pirms koncerta paredzēja, ka šī piektdiena jaunajiem mūziķiem nebūs viegla. «Šis koncerts ir izaicinājums gan jaunajiem dziedātājiem, gan mūziķiem, gan žūrijai. Nedēļas laikā sagatavot dziesmas no mūzikla «Mūzikas skaņas» nav joka lieta pat pieredzējušiem dziedātājiem. Taču tikai šādā veidā, uzstādot arvien augstākus mērķus, var sasniegt labus rezultātus. Es ticu, ka viņiem izdosies, jo tieši mūzikls ir tas formāts, kas viņiem jāapgūst.»

Tomēr ne tik veiksmīgs koncerts izrādījās Oskaram un Kašeram - tieši viņi palika pēdējās divās vietās un nu cīnīsies par palikšanu šovā.

To, kurš viņiem pievienosies izbalsošanas krēslos, uzzināsim jau sestdien - iekšējās izbalsošanas tiešraidē izklaides Kanālā 2 pulksten 18.10.

Bet lielā izbalsošana, ko, kā jau ierasts, vadīs Māris Grigalis, Kanāla 2 tiešraidē sāksies sestdien pulksten 20.40 - tad tikai no skatītāju balsojuma būs atkarīgs, kuram cīņa par galveno lomu mūziklā būs beigusies.

16. marta koncerta rezultāti

1. Mārtiņš Ruskis

2. Antra Stafecka

3. Sabīne Berezina

4. Marta Ritova

5. Jānis Buķelis

6. Toms Bokums

7. Kristaps Pujāts

8. Sandija Vīgante

9. Kristīne Šomase

10. Liene Brikouska

11. Oskars Deigelis

12. Kaspars Blūms-Blūmanis

Komentāri (213)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu