Humoršovam «Imanta - Babīte» - jubilejas koncertuzvedums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

1.aprīlī plkst. 14:00 «Splendid Palace» (kino «Rīga») notiks Latvijas komiķu Jāņa Jārāna un Daiņa Porganta humoršova «Imanta – Babīte 25+1» jubilejas koncertuzvedums, piedaloties virknei īpašo viesu un humora žanra pārstāvju.

Pērn vasarā un rudenī visā Latvijā notika humoršova «Imanta - Babīte 25+1» jubilejas koncerti, kā arī apgādā «Jumava» iznākusi Jānim Jarānam un Dainim Porgantam veltīta žurnālistes Unas Griškevičas grāmata, kurā apkopotas komiķu atmiņas un laikabiedru pārdomas par abu mākslinieku skatuves duetu.

Kopumā Latvijas Televīzijā demonstrēti vairāk nekā 180 «Imanta - Babīte nepietur» raidījumu ar gandrīz 100 stundu kopējo raidlaiku, tāpat arī abi komiķi veidojuši apmēram 200 «Rīta stundas» sestdienu rītos kopā ar režisori Kristīni Balāvinu un 60 «Hallo, labrīt!» raidījumus no lielveikala «Mols». Vasarā par tradicionālām ir kļuvušas koncerttūres kopā ar Uldi Marhilēviču, Zigfrīdu Muktupāvelu, pēdējos gados arī kopā ar Andri Baltaci un grupu «Baltie lāči».

Kopumā izveidotas 13 oriģinālas programmas un vairākkārt apbraukāta visa Latvija. Šogad plānots jubileju noslēgt kino «Rīga» jeb «Splendid Palace» ar krāšņu koncertizrādi, dziesmām un dejām. Koncertuzvedumā piedalīsies mākslinieki, ar kuriem kopā ir darbojušies abi komiķi, – Zane Daudziņa, Indra Burkovska, Andris Baltacis, Nikolajs Puzikovs un TV deju šovu uzvarētāji Sarmīte Prule, Deniss Tumakovs un Jekaterina Novokreščeniha. Skatītājiem būs iespēja tikties arī ar «Imanta, Babīte» daudzu sieviešu tēlu atveidotāju Ingu Mikučevsku, ko skatītāji var atcerēties kā kolorīto Mikuškinu.

Humors ir ļoti specifisks un grūts mākslas žanrs, jo vienmēr būs cilvēki ar dažādu humora izpratni un gaumi, taču komiķu dueta Jāņa Jarāna un Daiņa Porganta devums šajā laukā ir neapstrīdams, viņi ir pazīstami visā Latvijā, viņu izveidotie tēli Mildiņa un Skaidrīte ir folklorizējušies un, kā rāda skatītāju interese un aplausi, viņi joprojām ir aktuāli un gaidīti viesi gan TV ekrānos, gan skatītāju zālēs.

Biļetes nopērkamas «Biļešu Paradīzes» un kino «Rīga» kasēs. To cena ir 4, 5, 6, un 7 Ls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu