Šova dalībnieki «uguņo» ballītē (38)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

LNT šova «OKartes skatuves» ballītē dalībnieku ugunīgās dejas un jautrību nemazināja pat šova žūrijas pārstāvja Valda Lūriņa asās piezīmes. Par vakara naglu kļuva šova jaunpienācēja Kristīne Šomase, kura pāris sekunžu laikā sabučoja vairākus vīriešus.

Pēc muzikālā realitātes šova «OKartes skatuve» astotā koncerta tā dalībnieki nevis bēdājās par Latvijas Nacionālā teātra režisora Valda Lūriņa skarbajām piezīmēm par jauno skatuves censoņu skatuves tēlu, stāju un emocionālo pārdzīvojumu, bet izklaidējās ballītē. Astotais koncerts šova dalībniekiem bija īpašs, jo jaunie talanti uzstājās kopā ar Latvijā pazīstamiem dziedātājiem. Tikai daži no populārajiem mūziķiem palika ballēties kopā ar jaunajiem talantiem.

Dziedātāja Jenny May jeb Maija Stuģe ballītē neslēpa sarūgtinājumu, ka viņas dueta partneris Rikardions jeb Rihards Millers koncertā pēc skatītāju un žūrijas balsojuma ierindojies pēdējā vietā. Mazliet padejojusi ar Rikardionu, Jenny May devās mājās pie mazās meitiņas Sāras.

Ballītē nedaudz paviesojās arī «Eirodziesmas 2012» uzvarētāja Anmary, kura koncertā dziedāja duetā ar «dziedošo ugunsdzēsēju» Jāni Buķeli, kā arī Latvijas ekstravagantākās grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska, kura koncertā izpildīja dziesmu kopā ar Mārtiņu Ruski. Kad šova dalībnieki bija aprunājušies ar tuviniekiem, sākās dejas un izklaide.

Lai gan šova jaunpienācēja, dziedātājas Lienes Šomases jaunākā māsa Kristīne Šomase koncertā ierindojās pēdējā vietā, tas nemazināja jaunās dalībnieces ballēšanās prieku. Kristīne bija viena no trim daiļavām, kuras pakāpās uz nelielās bāra skatuves un laidās trakulīgās dejās. Kašera kolēģe un bērnu ballīšu rīkotāja Jogita Pūpola aicināja abas blondās šova daiļavas – Kristīni Šomasi un Sandiju Vīganti uzkrāsot lūpas un sarīkot bučošanās sacensības ar bārā esošajiem puišiem. Konkursā uzvarēja Kristīne Šomase, kuras lūpu nospiedums klāja vairāku vīriešu vaigus.

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu