Inga Spriņģe - «Gandrīz ideālajās vakariņās»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

26.martā atsāksies TV3 raidījuma «Gandrīz ideālas vakariņas» jaunā sezona, un pirmā raidījuma namamāte būs «Nekā personīga» vadītāja Inga Spriņģe, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone. Līksmajā četrotnē būs arī «SuperBingo» vadītājs Armands Simsons, Vanda no «UgunsGrēka» jeb Dārta Danēviča un TV3 Ziņu vadītājs Edijs Bošs.

Gatavo vakariņas un ķer neliešus

Pirmā, kura uzņems viesus, būs raidījuma «Nekā personīga» vadītāja Inga Spriņģe. Kā viņa paspēj atmaskot neliešus un pagatavot vakariņas, abus darbus darot teju vienlaikus?! Pie viņas viesos ieradīsies «SuperBingo» vadītājs Armands Simsons, kurš prot ne tikai bez apstājas runāt, bet arī gatavot ēst. Atklājās, ka viņš nav visēdājs, kā varētu likties, un solās būt diezgan skarbs pret saviem konkurentiem.

Cita no nedēļas četrotnes - Dārta Danēviča jeb Vanda no «UgunsGrēka» - savā virtuvē parādīs īsto seju. Viņa viesus uzņems Vecrīgā, un ikvienam būs iespēja ielūkoties, vai virtuvē viņa ir Dārta vai Vanda no seriāla. Savukārt TV3 Ziņu vadītājs Edijs Bošs savus ciemiņus, pirms tie būs ieradušies, nosauks par izmēģinājuma trusīšiem. Kādēļ tā?! Kā Edijam Bošam veiksies ar viesu uzņemšanu un vai ciemiņi būs gatavi baudīt viņa paša brūvēto sidru?

Prieks, strīdi un ne tikai

Taču jaunajā «Gandrīz ideālu vakariņu» sezonā skatītājus gaida ne tikai tikšanās ar jau pazīstamiem cilvēkiem, bet tiks iepazītas arī jaunas un interesantas personības. Kā atklāj raidījuma veidotāji, jaunajā sezonā būs daudz neparastu vakaru ar jaukām emocijām un ne tikai… Neiztikt bez strīdiem un nesaskaņām. Jā, tādas arī solās būt! Lietā tiks likta atzīme 4, kas ir zemākais vērtējums, kāds jebkad ticis izmantots «Gandrīz ideālajās vakariņās».

Vēlies piedalīties! Piesakies!

Galvenā balva pavasara sezonā tiks nedēļas viesmīlīgākajam namatēvam vai namamātei. Tas būs pilnībā apmaksāts ceļojums divām personām no tūrisma aģentūras ceļojumubode.lv. Ja arī gribas ceļot un galvenais - esat ar mieru uzņemt un izklaidēt trīs nepazīstamus cilvēkus, aizpildiet anketu TV3 mājas lapā un kļūstiet par «Gandrīz ideālo vakariņu» dalībnieku. Iespējams, tieši jūsu mājās pavisam drīz notiks gandrīz ideālas vai patiesi ideālas vakariņas. Interesanti, ka līdz šīs sezonas beigām TV3 skatītāji kopumā būs paviesojušies un līdzdarbojušies 112 vakariņās.

Ideālās vakariņas plašajā pasaulē

Šobrīd «Gandrīz ideālas vakariņas» (oriģinālvalodā Come dine with me) ir viens no pasaulē visveiksmīgākajiem formātiem, kas turpina iekarot skatītāju simpātijas daudzviet pasaulē. Kopumā raidījumi pēc šā formāta tiek veidoti 28 dažādās valstīs, piemēram, Lielbritānijā, Francijā, Vācijā, Zviedrijā, Turcijā, Dānijā un citās. «Gandrīz ideālas vakariņas» tiek veidots pēc britu televīzijas kompānijas ITV licences, un Lielbritānijā raidījums tiek demonstrēts ar lieliskiem panākumiem jau vairākas sezonas pēc kārtas.

TV3 raidījumu «Gandrīz ideālas vakariņas» Latvijā veido producentu kompānija «Brīvdienas», producents un režisors ir Kristaps Valdnieks, redaktore Andra Ceriņa, operatori Ģirts Straustiņš un Edgars Daugavvanags, skaņu operators Aivars Kvālbergs, bet par montāžu atbild Aija Strazdiņa.

«Gandrīz ideālas vakariņas» no 26.marta darbdienās plkst. 18 TV3 un jebkurā laikā www.tv3play.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu