Muzeju naktī Minhauzena muzejā.... (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 16.maijā, Muzeju naktī, Minhauzena muzejā Duntē Limbažu rajona Liepupes pagastā viesus uzņems Jakobīne, informēja Minhauzena muzeja administrācijā.

Kamēr pats Minhauzens devies medību gaitās, Jakobīne ar istabenēm uzņems viesus, un, izkaļot Minhauzena naudu, interesentiem būs iespēja patērzēt ar Jakobīni viņas 18.gadsimta buduārā. Tāpat apmeklētāji varēs noskatīties nakts kino par Minhauzenu, klausīties "minhauzeniskus" stāstus, kā arī sacerēt jaunus. Labākais stāstnieks iegūs specbalvu.

Apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar Minhauzena un Jakobīnes dzīvi, aplūkojot muzeja ekspozīciju, kā arī apskatīties Latvijā vienīgo vaska figūru ekspozīciju, kur savu mājvietu radušas tādas slavenības kā maestro Raimonds Pauls, basketbola zvaigzne Uļjana Semjonova, Kārlis Ulmanis un citi.

Vakara gaitā romantiskā sveču gaismā varēs pastaigāties pa Minhauzena parku, klausīties putnu vīterošanu un pie ugunskura atgaiņāt odus.

Kā saka Minhauzens: "Tikai paēdis ir karotājs..." - tāpēc Muzeju naktī atvērts būs arī Minhauzena krodziņš.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu