Šovu nākas pamest Rikardionam (394)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Okartes skatuve

Sestdien, 10.martā, šovu «Okartes skatuve» nācās pamest Rikardionam. Uz izbalsošanas sola šajā vakarā sēdēja Rikardions un Kristīne Šomase, kas pēc koncerta kopvērtējumā palika beidzamajās vietās. Puiša vietā šovā ienāks Liene Brikouska.

Piektdienas duetu koncerts neveiksmīgs izrādījās Rikardionam un Kristīnei Šomasei, kura šovā aizvadījusi tikai vienu nedēļu, - viņi kopvērtējumā palika pēdējās divās vietās un sestdien sēdās izbalsošanas krēslos. No iekšējā balsojuma viņiem pievienojās Toms.

Iekšējais balsojums šoreiz bija tik sīvs kā nekad, un to, ka uz strīpas sēdēs Toms, izšķīra tikai viena balss. Par Tomu, kā iemeslu minot nepārliecinošo dziedājumu koncertā, balsoja četri kolēģi, pa trim balsīm saņēma arī Oskars un Mārtiņš, bet divas balsis - Kašers.

Šķiet, to, ka šovs šoreiz jāpamet Rikardionam, skatītāji bija izlēmuši jau izbalsošanas sākumā, jo puisis visu balsojuma laiku atradās pēdējā pozīcijā un rezultātā, saņēmis 850 balsu, no šova atvadījās.

Rikardonu OKartes skatuvē nomainīja iepriekšējā sezonā iepazītā Liene Brikouska. Rudens sezonā viņa šovā noturējās tikai vienu nedēļu, vai šoreiz uz OKartes skatuves Liene dziedās ilgāk, zināsim jau nākamajā sestdienā.

Komentāri (394)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu