ASV dominē slepeno aģentu spēlītes «Slepenajā mītnē»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Abas pagājušās nedēļas līderes Ziemeļamerikas kinoteātros demonstrējušas teicamu sniegumu arī šoreiz (abām ieņēmumu kritums zem 50%), tāpēc jaunajām filmām nav izdevies tām aizsteigties priekšā. Tiesa, ieņēmumu līderis tomēr ir mainījies. Ar nelielu pārsvaru šoreiz spēcīgāks izrādījies Denzela Vašingtona (Denzel Washington) jaunākais trilleris «Slepenā mītne» («Safe House»). Filma iekasējusi 24 miljonus, bet kopējā kase 10 dienās pietuvojusies jau 80 miljoniem. Jau šonedēļ varētu tikt pārsniegti 100 miljoni.

Romantiskā drāma «Zvērests» («The Vow») šoreiz iekasējusi 23,6 miljonus, un tai nācās atkāpties uz otro vietu. Filmas kopējie ieņēmumi jau pārsnieguši 85 miljonus, un, visticamāk, šī filma varētu kļūt par vienu no visu laiku ienesīgākajām sava žanra pārstāvēm.

Anotācija: Viens no labākajiem CIP slepenajiem aģentiem, bijušais izlūkdienesta aģents Tobins Frosts (Denzels Vašingtons), kurš ticis atmaskots militārās izlūkošanas informācijas pārdošanā, nu jau teju desmit gadus bēguļo. Zaudējumi, ko viņa noziedzīgā darbība radījusi ASV, ir neizmērojami. Pēc gadiem ilgas slēpšanās viņš parādās atklātībā, jo viņa rīcībā ir slepena un ārkārtīgi vērtīga informācija. Mets Vestons (Raiens Reinoldss) strādā CIP slepenajā mītnē Keiptaunā un cer, ka kādu dienu viņš spēs sevi pierādīt kā īstens CIP aģents. Kad algotņi atklāj Frosta atrašanās vietu slepenajā mītnē Dienvidāfrikā, viņš kopā ar jauniņo aģentu ir spiests bēgt.

Foto: publicitātes

«Rēgu bruņinieka» turpinājums lielākoties filmēts Rumānijā, un filmas veidotāji to sola ar vēl drūmāku noskaņu. Aktieru komandai pievienojušies Idris Elba (Idris Elba) un Kiarans Hainds (Ciarán Hinds).

Izcilāko sniegumu šajā nedēļas nogalē demonstrējusi ģimenes filma «Ceļojums uz Noslēpumu salu» («Journey 2: The Mysterious Island»). Filma piedzīvojusi tikai aptuveni 27% ieņēmumu kritumu un ar 20 miljoniem ierindojusies ceturtajā vietā.

Pirmo piecnieku noslēdz vēl viens nedēļas jaunums, romantiskā spriedzes filma «Tātad... karš!» ar Rīsu Viterspūnu, Krisu Painu un Tomu Hārdiju galvenajās lomās. Iekasēti 19,1 miljons (ieskaitot Valentīna dienas ieņēmumus), kas ir arī reāli prognozētā summa. Jāizceļ, ka otro nedēļas nogali pēc kārtas četrām filmām ir izdevies iekasēt vismaz 20 miljonus.

Vēl nesenais līderis «Hronikas veidotāji» atkāpies uz septīto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu