Svētdienu rītos sāk burties Jana Duļevska

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

Šomēnes Jana Duļevska ļausies kādai afērai, ik svētdienas rītu pavadot ar kādu citu Latvijā zināmu un iecienītu pavāru. Tam, kā šīs tikšanās noritēs, varēs sekot ikviens TV3 jaunā raidījumā «Divi buras», kas būs skatāms no 5.februāra ik svētdienas rītu plkst. 9.25, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Atklājot mīļākās receptes

Februārī raidījumu vadītājas Janas Duļevskas brīvdienu rīti kļūs citādāki, jo viņa ļausies kādai avantūrai. Ik svētdienas rītu viņa aizvadīs cita pavāra sabiedrībā, kuru Latvijā labi pazīst un ciena. Šīm tikšanās reizēm varēs sekot ikviens interesents, būs vien jāpieslēdzas TV3 svētdienas raidījumam «Divi buras» vai arī jāapmeklē mājas lapa www.tv3play.lv. Ik svētdienu Jana pret aci tiksies ar kādu citu pavāru, lai kopīgi gatavotu pavāra mīļākos ēdienus.

Burvju virtuve

Pirmais kārtis atklās 36. līnijas šefpavārs, Latvijā tik populārais Lauris Aleksejevs. Zināms, ka nedēļu vēlāk savu mīļāko ēdiena recepti citiem parādīs Andris Rūmītis, kurš ir Burkāns, ģimenes restorāna «Hercogs» šefpavārs un vienlaikus arī līdzīpašnieks. Par savu iecienītāko recepti domā arī Endijs Bērziņš, Aivars Volodka un daudzi citi Latvijas pavāri. Un vai jūs būtu gatavi atklāt sava mīļākā ēdiena recepti?

«Divi buras» ar Janu Duļevsku un labākajiem Latvijas pavāriem no 5.februāra svētdienās plkst. 9.25 TV3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu