«Degpunktā gada varonis 2011» - šo sestdien LNT

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto /LNT

4. februāra vakarā plkst. 20.40 kanāla LNT tiešraidē jau sesto reizi svinīgā ceremonijā «Degpunktā gada varonis 2011» tiks godināti cilvēki, kuri, riskējot ar pašu dārgāko – savu dzīvību, ir rīkojušies atbildīgi, glābuši un dāvājuši citiem iespēju dzīvot, informē LNT pārstāve Inguna Sermole.

Drosme, iejūtīga sirds un pašaizliedzība ir tas, kas padara viņus par varoņiem. Tie ir cilvēki, ar kuriem lepojamies, jo brīdī, kad cilvēku skar nelaime, viņi rīkojas: palīdz, aizstāv un pat glābj otra cilvēka dzīvību, riskējot ar savējo!

Šo cilvēku vidū ir brīnumaini stāsti - viens no tiem par desmitgadīgo Elīnu, kura dāvāja savam brālītim otru dzimšanas dienu. Meitene nenobijās un rīkojās brīdī, kad viņas mazais brālis Pauls bija iekritis piemājas dīķī. Viņas rīcība bija varonīga un glāba Paulam dzīvību. Savukārt autobusa šoferim Sergejam kāda decembra diena izvērtās karsta. Sergejs, nedomājot par savu drošību, no liesmu pārņemta nama izglāba Veroniku.

Maiznieks Andrejs varonīgi rīkojies, glābjot kādu māsu un brāli no zibens spēriena. Divu jauniešu Gata un Artūra rīcība ir dāvājusi dzīvību diviem cilvēkiem – meitenītei un viņas tētim.

Viņi ir vienkārši cilvēki, kas glābuši dzīvību. Šādu brīnumainu stāstu Latvijā nav mazums, tādēļ svinīgajā ceremonijā «Degpunktā gada varonis 2011» godināsim šos cilvēkus, pasniedzot īpašu bezdelīgas statuju. Pateiksimies arī cilvēkiem, kuri ik dienu glābj kādu dzīvību, šogad pasniedzot trīs jaunas nominācijas – Gada ugunsdzēsējs, Gada mediķis un Gada policists.

Svinīgo ceremoniju «Degpunktā gada varonis 2011» vadīs raidījuma «Degpunktā» vadītājs Tālis Eipurs. Svinīgās ceremonijas laikā uzstāsies «Linga», «Lady’s Sweet», «Astro’n`out», «Otra puse», «Musiqq», Ivo Grīsniņš-Grīslis, Goran Gora un «The Sound Poets».

Svinīgā ceremonija «Degpunktā gada varonis 2011» - 4. februārī LNT kanāla tiešraidē plkst. 20:40.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu