Šova dalībniece: «Popularitāte ir svarīgāka!»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Okartes skatuve» jaunās sezonas dalībniece Anete Kotoviča ir pārliecināta - piedaloties šovā, popularitāti var iegūt daudz ātrāk, nekā, piemēram, mācoties Mūzikas akadēmijā.

Pierunāja draugs

Skatītājiem 18 gadus vecā jelgavniece Anete Kotoviča jau varētu būt pazīstama - pirms pāris gadiem kopā ar Žorža Siksnas vadīto Jelgavas Tirkīza kori viņa piedalījās šovā «Koru kari».

Savukārt «OKartes skatuvē» viņa pieteikusies, drauga mudināta. «Ja mēs nedzīvotu kopā un ja viņš nebūtu mani pierunājis, uz šo šovu es neatnāktu. Viņš mani pierunāja un lika noticēt, ka es varu pieteikties un ka varu kaut ko izdarīt.» Anete ļoti cītīgi esot sekojusi pirmajam šovam, kurā piedalījās viņas labs paziņa - Ivars Kļaviņš. Meitene arī atzīst, ka viņai gribējies piedalīties jau šova pirmajā sezonā, taču viņa nedaudz nobijusies.

Kad izdevies izturēt jaunās sezonas pirmo atlases kārtu, Anete sākusi domāt, ko lai iesāk ar skolu, jo šogad būtu jābeidz vidusskolas 12.klase un apvienot šovu ar mācībām nav vienkārši. Šo jautājumu gan meitenei izdevies nokārtot - viņa pārgājusi uz mācībām neklātienē.

«Protams, bija arī pārrunas ar vecākiem, jo galu galā man ir tikai astoņpadsmit gadu.

Taču, tā kā nedzīvoju kopā ar vecākiem un visu šo laiku esmu ar visu tikusi galā pati un arī pati sevi nodrošinājusi, domāju, ka viss būs kārtībā!» ir pārliecināta šova dalībniece.

Cer iegūt arī profesionāli

Uz jautājumu, vai šovs Anetei kaut ko dos arī profesionāli, viņa bez liekas domāšanas atbild apstiprinoši. «Jā, jo galu galā mēs strādāsim kopā ar profesionāliem pedagogiem. Uzskatu, ka televīzija ir visstiprākais medijs, ar kura starpniecību vislabāk var kontaktēties ar cilvēkiem, kas vēlāk man lieti noderēs mūziķa karjerā. Turklāt man jau pamats ir ielikts - esmu beigusi flautas klasi mūzikas skolā.

Nezinu, vai, piemēram, Mūzikas akadēmija man varētu dot tik daudz kā «Okartes skatuve», vismaz popularitātes ziņā noteikti,»

pauž Anete, gan piebilstot - profesionāli viņa vairāk iegūtu, mācoties Mūzikas akadēmijā.

Anete Kotoviča kopā ar Jelgavas Tirkīzzilā kora vadītāju Žoržu Siksnu
Anete Kotoviča kopā ar Jelgavas Tirkīzzilā kora vadītāju Žoržu Siksnu Foto: Publicitātes foto / TV3

Tomēr meitene ir pārliecināta, ka ar popularitāti, kas tiks gūta šova laikā, viņa nākotnē sasniegs vairāk; vismaz popmūzikas lauciņā, kuru viņa nolēmusi iekarot. «Pabeidzot mūzikas augstskolu, ir jādomā, ko tu darīsi pēc tam. Jo lielas izvēles jau nav - vai nu tu esi skolotājs, vai spēlē kādā grupā un mēģini ar mūziku nopelnīt. Ja tev nav nekādas popularitātes, ir ļoti grūti.»

Viņa arī piekrīt, ka pēc šova labākajā gadījumā kaut ko turpina darīt divi trīs cilvēki un ka kļūt par zvaigzni nav vienkārši. «Ja tev ir apņemšanās un esi sev nospraudis mērķi strādāt tik, cik varēsi un cik būs nepieciešams, darīsi visu iespējamo pēc labākās sirdsapziņas, tad arī skatītāji to pamanīs,» ir pārliecināta Anete, kuru nebaidot doma, ka nākamās piecpadsmit nedēļas būs jāpavada kopā ar citiem šova dalībniekiem. «Izvēlējos gultu pa vidu, bet man Marta, kura jau izbaudījusi iepriekšējo šovu, ieteica izvēlēties gultu kaut kur maliņā, lai man būtu iespēja kādu brīdi pabūt vienai. Jo tas ir grūti, ja visu laiku apkārt ir cilvēki. Viņi tomēr nav mani ģimenes locekļi, kas mani pazīst no A līdz Z. Bet es no tā nebaidos, un man patīk jauni izaicinājumi,» teic Anete, kura cer, ka šovā viņu atbalstīs draugs, ģimene un Jelgavas Tirkīza kora dalībnieki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu