Kurš šoreiz izpelnīsies "Cīņas kluba" skatītāju mīlestību? (37)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

"Cīņas kluba" šarmantā vadītāja Anna Lieckalniņa arī šo sestdien ringā vedīs titulētus un Latvijā iemīļotu mūziķus, kā arī mēģinās pasargāt viņus no Radio SWH bargo tiesnešu skarbajām piezīmēm.

"Tik pozitīvas emocijas, kādas guvu pirmajā "Cīņas klubā", sen nebiju izjutusi, visu nedēļu staigāju smaidīdama! "Cīņas klubā" piedalās tikai profesionāli un atraktīvi mūziķi, viņi visi ir lieliski, viņiem visiem ir fani un sekotāji, viņi izdevuši neskaitāmus albumus un saņēmuši dažādas balvas un atzinības, un viņi visi ir gatavi azartiski mesties cīņā par atraktīvākā mūziķa titulu, manuprāt, labākā kompānijā nav iespējams pavadīt sestdienas vakaru," saka "Cīņas kluba" vadītāja Anna Lieckalniņa.

Šo sestdien viens otram pretī stāsies titulētie humoristi Labvēlīgais Tips un romantiķi Otra Puse, bet cilvēks orķestris Normunds Rutulis sacentīsies ar Latgales un Kurzemes savienību – grupu Borowa MC un Arti Dvarionas.

Labvēlīgais Tips sestdien startēs ar dziesmu "Tu man virsū negāzies", viņu kontā ir deviņi izdoti albumi, divas labāko dziesmu izlases, piecas "Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas" un neskaitāmi izpārdoti koncerti kā Rīgā, tā citās Latvijas lielākajās pilsētās.

Ko titulētajiem humoristiem pretī liks grupa Otra Puse? Grupas solists un līderis Normunds Pauniņš saka: "Mēs vienkārši centīsimies būt labāki par pārējiem!" Normunds unOtra Puse arī aicina negāzties citiem virsū.

"Tie, kas citiem gāžas virsū, nekad neuzvar," saka Normunds Pauniņš. "Labvēlīgā Tipa" hitam "Tu man virsū negāzies" grupa Otra Puse pretī liks vienu no saviem jaunākajiem veikumiem – dažādu radio topu līderi – dziesmu "Rīga".

Otrā pāri sacentīsies latviešu dziedātājs, dziesmu autors un producents, radio DJ, TV raidījumu vadītājs, stepa soļu pazinējs Normunds Rutulis un Latgales enerģija kopā ar Kurzemes spēku – grupa Borowa MC un Arti Dvarionas. Šajā pārī abi dalībnieki ir gana titulēti un pieredzējuši. Normunds Rutulis ringā dosies ar dziesmu "Par šo un to", viņa kontā ir astoņi albumi un septiņas "Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas", viņš ir teju vai cilvēks orķestris, jo labi pārzina gan dažādus mūzikas stilus, gan deju soļus. Normunds Rutulis arī remiksējis pagājušā gada "Cīņas kluba" uzvarētājdziesmu "Ripoja akmens". Normunds Rutulis aicina:

"Es varu tikai nojaust, cik daudz Latgalē atbalsta savējos, taču zinu, ka rīdzinieki savējos vienmēr atbalsta. Iededzieties par Normundu Rutuli!"

Latgales grupa Borowa MC un Artis Dvarionas par atraktīvākā mūziķa titulu cīnīsies ar patriotisko dziesmu "Iededzies par Latviju". Grupa Borowa MC par savu spilgto debiju ieguvusi trīs "Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas" un līdz šim izdevusi divus albumus, Artis Dvarionas grupas R.A.P. sastāvā arī ieguvis trīs „Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas” un kopā ar grupu izdevis četrus albumus. Artis Dvarionas ir arī iepriekšējā gada "Cīņas kluba" lielā fināla laureāts, kopā ar Igo un Ievu Kerevicu izpildītā dziesma "Dzīve bez apstājas" ierindojās trešajā vietā – aiz Andra Ērgļa un Dona. Aigars Runčis, grupas Borowa MC solists saka:

"Iededzies par Latviju, Borowa MC un Arti Dvarionas, un lai sadeg tavs mobilā telefona kredīts!"

"Cīņas kluba" laureātus nosaka tikai skatītāju balsojums, tiesnešiem balsstiesību nav, bet viņiem ir tiesības mūziķi diskvalificēt, ja tas pienācīgi nav izpildījis "mājas darbu" un nav sagatavojies startam ringā. Pagājušajā sestdienā tiesneši šo sankciju nelietoja. Katrā raundā dalībnieki izpilda savu dziesmu un pretinieka dziesmas ironisku vai humora pilnu versiju. Labākie no katra raunda iekļūst raidījuma finālā, kur katrs divu minūšu laikā drīkst darīt jebko, lai pienācīgi aizstāvētu savu godu un cīnītos par vietu lielajā "Cīņas kluba" finālā. Mūziķiem atļauts it viss – stāvēt uz galvas, taisīt burvju trikus, dejot, kaut mizot kartupeļus pašā skatuves centrā – ir tikai divi nosacījumi: priekšnesumam jābūt muzikālam un jāiekļaujas divās minūtēs.

Labākie mūziķi, skaistākās dziesmas un cīņa par atraktīvākā mūziķa titulu – šovā "Cīņas klubs" jau rītvakar kanālā LNT plkst. 21.10!

Lielais fināls jau februārī notiks klubā GODVIL, tajā piedalīsies desmit 2008.gada sezonas raidījumu uzvarētāji, ar savām labākajām dziesmām viņi cīnīsies par gada atraktīvākā mūziķa titulu!

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu