Kas ir "stilīgākie" vietējie? (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijas Modes federācija noteikusi savus laureātus "stilīgākajiem cilvēkiem Latvijā". Tipāži tika meklēti starp aktieriem, sportistiem, dziedātājiem un TV vadītājiem.

Apbalvošanas ceremonija notika OMEGA zālē viesnīcā Reval Hotel Latvija, pulcējot veselu gūzmu vietējās sabiedrības krējuma. Par "stilīgāko" tika atzīta dziedātāja Amber.

Starp uzvarētājiem: Maija Silova kā stilīgākā TV seja, Renārs Kaupers kā stilīgais mūziķis, Melo-M kā stilīgākā grupa, Santa Didžus kā stilīgākā aktrise, kas jaunajā "Klubā" ir apskatāma toplesā. Visstilīgākie sportisti - Mārtiņš Rubenis un Jeļena Prokopčuka. Patīkami, ka žūrija spēja novērtēt modes projekta Mare & Rols nopelnus un piešķīra gada stilīgāko mākslinieku titulu.

Savukārt TVNET pasniedza savu lasītāju balvu dziedātājai Amber, kas pamatīgi apsteidza pārējos kandidātus TVNET rīkotajā balsošanā. TVNET balsojums.

Stilīgāko noteica žūrija, kas bija nokomplektēta no modes žurnālu redaktoriem un fotogrāfiem: Ieva Čečina (žurnāla "Santa" redaktore), Dace Rukšāne ("Lilit" galvenā redaktore), Aleksandrs Malahovs (žurnāla "Podium Art" direktors), Džina Briška (žurnāla "Una" galvenā redaktore), Baiba Gabranova (žurnāla "Cosmopolitan" galvenā redaktora vietniece), Ilze Čečina ("Kluba" redaktore), Aija Simsone (izdevniecības "Rīgas Viļņi" padomes priekšsēdētāja) un fotogrāfi Valts Kleins, Jānis Deinats, Sergejs Kondrašins, Jānis Mednis.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu