"SuperBingo" izlozei jauni vadītāji (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Jaunumus un pārsteigumus sarūpējusi TV3 jau devīto gadu vērojamā SuperBingo izloze – Lieldienu rītā skatītājus sveiks jauni vadītāji Iveta Feldmane, Ieva Lase un Armands Simsons.

Jaunā pavasara sezona TV3 skatītāju iemīļotajā SuperBingo izlozē ienesusi jaunumus un svaigas vēsmas - mainījusies veidotāju komanda, spēle tikusi pie trim jauniem vadītājiem, studija ieguvusi pavasarīgas noskaņas un Lieldienās  būs iespēja tikt pie svētku laimesta – dzeltena motorollera Vespa. Turpmāk TV3 skatītājus svētdienu rītos sveiks un uzrunās jaunie SuperBingo vadītāji – jau iepazītā simpātiskā Iveta Feldmane, hokeja kluba Dinamo Rīga izpilddirektors, aktīvais un atraktīvais Armands Simsons un titula Miss Latvija 2008 ieguvēja Ieva Lase.  Iveta Feldmane zināma kā TV3 šova Dejo ar Zvaigzni dalībniece un 2.vietas ieguvēja, Dziedi ar Zvaigzni vadītāja un raidījuma Kinomānija producente. Armands Simsons ikdienā ir hokeja kluba Dinamo Rīga izpilddirektors, bet brīvajā laikā ar prieku nododas dažādu pasākumu vadīšanai un labprāt spēlē hokeju. Bet trešā raidījuma vadītāja Ieva Lase ieguvusi titulu Miss Latvija 2008, ikdienu vada Latvijas universitātes ekonomikas un vadības fakultātē, kur studē starptautisko ekonomiku un komercdiplomātiju. Viņa kā savu aizraušanos min aktīvu atpūtu, jāšanu, dziedāšanu, dejošanu un pasākumu organizēšanu.

Šie vadītāji būs klāt auditorijas spēļu dalībniekiem tik izšķirīgos mirkļos, kad norisināsies cīņa par ievērojamiem naudas un mantu laimestiem.

Jaunajā sezonā uz SuperBingo Lielā Laimes rata jauns laimests – 20 000 latu; šādas summas dēļ ir vērts pārbaudīt savu veiksmi.


Radošajā komandā režisores pienākumus uzņēmusies Kristīne Balāvina, kura ar TV3 sadarbojas jau gandrīz desmit gadus. Pirms SuperBingo jaunās sezonas režisore ir iedvesmota: „Zīmīgi, ka jaunā SuperBingo komanda startēs tieši Lieldienu rītā, kas ir simbolisks atdzimšanas laiks. Tāpēc arī mēs ceram ar jaunajiem vadītājiem raidījumā ienest svaigumu, pavasarīgas vēsmas, jaunas spēles, lielākus laimestus un vēl vairāk prieka skatīties jau tā iemīļoto raidījumu!”


Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu