Vīriešiem vairāk patīk rotaļāties nevis aktīvi sportot (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr/oskay

Nesen veiktajā aptaujā lielākā daļa respondentu atzīst, ka vīriešiem vairāk interesē pasīva izklaide, piemēram, skatīties TV, spēlēt datorspēles vai kāršu spēles, nevis aktīvi sportot.

Aptaujā vislielāko atbalstu – vairāk nekā 45% - saņēma apgalvojums, ka mīļākā vīriešu rotaļlieta Nr.1 ir sporta auto, kamēr turpat 50% kopā veido atzinums, ka vīriešu mīļākā rotaļlieta ir TV pults, dažādas datorspēles (PlayStation, WII, Xbox), kāršu spēles (zole, pokers u.c.) un internets kā laika pavadīšanas iespēja.

„Aptaujas rezultāti liecina, ka tikai 14% respondentu izvēlētos aktīvi sportot – bumbu spēles, sporta veidus ar raketi vai cilāt svaru stieņus, kamēr pārējie vairāk ieinteresēti izklaidēties, izmantojot jaunākās tehnoloģijas un interneta iespējas,” komentē Elkor mārketinga vadītāja Inta Grase.

Lai pārliecinātos, ka aptaujas rezultāti atbilst realitātei, ikviens vīrietis neierobežotā vecumā tiek aicināts piedalīties „Īstu vīru spēlēs” svētdien, 28. februārī, lai no plkst. 13:00 – 15:00 "Elkor Plaza" apliecinātu savas prasmes, sacenšoties dažādās praktiskās nodarbēs.

Dalībnieks, kurš  uzvarēs lielajā finālā, saņems LG televizoru (32 collas). Citi sacensību dalībnieki saņems dažādas balvas vīrišķīgām izklaidēm no atbalstītājiem: Nintendo Wii (datorspēles), AmoToys un „Veselība pasaule”.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu