Izrādes "Uz nokaitēta jumta" pirmizrāde

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

25.februārī (pl. 19:00) Ģertrūdes ielas teātrī notiks laikmetīgās dejas apvienības "Dejas anatomija" jaunākā darba pirmizrāde "Uz nokaitēta jumta", ko veidojusi jaunā horeogrāfe Sintija Siliņa, iedvesmojoties no Tenesija Viljamsa lugas "Kaķis uz nokaitēta skārda jumta".

Uz nokaitēta jumta ir izrāde, kurā no dažādiem skatu punktiem tiek atklātas kādas ģimenes savstarpējās attiecības krīzes mirklī. Četri dejotāji – Katrīna Albuže, Kristaps Ceļmalnieks, Monta Vandere un Edgars Šļakota – meklē atbildi uz mūžīgo jautājumu par laimi un mīlestības iespējamību. Izmantojot gan teātra, gan laikmetīgās dejas paņēmienus, horeogrāfe piedāvā savu versiju saspringtās situācijas risinājumam.

Horeogrāfija: Sintija Siliņa

Dejotāji: Monta Vandere, Edgars Šļakota, Katrīna Albuže, Kristaps Ceļmalnieks

Kostīmi, vizuālais tēls: Vita Radziņa

Vēsts garāmbraucējiem

Es nezinu, kāpēc apturēju mašīnu un savācu kaķi, kurš gulēja asinssarkanā peļķē uz asfalta, jo es tam neuzbraucu, un, stāvēdams ielas vidū ar kaķi pie krūts un prātodams, ko man ar viņu darīt, lai asinis nenosmērētu sēdekļus, es sajutu, cik tas vēl aizvien ir brīnumaini mīksts un silts, un, kad manīju dažu garāmbraucēju acīs trauksmi, es nojautu, kurš ir vainīgs, un sapratu, ka tikai tas ir bez vainas, kurš pabrauc garām pilnā ātrumā. (Andri Snær Magnason)

Pirmizrāde: 25. februārī plkst. 19:00

Nākamās izrādes: 26. februārī, 5., 6., 25., 26. martā plkst.19:00

Vieta: Ģertrūdes ielas teātris, Ģertrūdes ielā 101a (ieeja no pagalma)

Biļetes var iegādāties internetā www.bezrindas.lv, galerijā Istaba (K. Barona 31a) un pirms izrādes

Biļetes cena 5 LVL, skolēniem, studentiem, pensionāriem – 3 LVL



 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu